Lapsiperheille

Päiväkerho toimii Kalvolan seurakuntatalossa yläkerrassa lasten tiloissa.

Haku syksyn 2019 päiväkerhoihin alkaa 4.3. klo 08:30 ja päättyy pe 5.4. klo 17:00.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten suosittelemme ilmoittautumaan mahdollisimman nopeasti!

Täytä ilmoittautumislomake ja palauta se Kalvolan srk:n päiväkerhoon tai kirkkoherranvirastoon. Ilmoittautumislomakkeen saat päiväkerhosta, kirkkoherranvirastosta tai oheisesta linkistä;

Lataa tästä syksyn kerhojen tiedot ja ilmoittautumislomake!

Kerhot:

3-vuotiaiden kerho / Naperokerho kokoontuu kerran viikossa tiistaisin klo 09:30-11:30. (Kerhoon otetaan tänä vuonna 3 täyttävät)

4-5 -vuotiaiden kerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 08:30-11:00 tai klo 12:00-14:30.

HUOM! Aikoihin saattaa tulla vielä muutoksia kun ilmoittautuneiden lasten määrä selviää!

Lisätiedot: Heli Rintamäki, p. 040-8049485.

Iltapäiväkerho

Koululaisten iltapäiväkerho on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille sekä erityislapsille. Kerho kokoontuu maanantaista perjantaihin klo 11–17, ei koulujen lomien aikana. Kerho maksaa 3,50 euroa jokaiselta läsnäolopäivältä, hintaan sisältyy terveellinen ja monipuolinen välipala. Laulut, leikit, askartelut, pelit, ulkoilu ja kristillinen kasvatus kuuluvat kerhopäiviin. Lapsella on mahdollisuus kokea pyhyyttä ja viettää juhlahetkiä arjen keskellä. Myös lepohetkeen on mahdollisuus. Koululaisten iltapäiväkerhosta vastaa iltapäiväkerho-ohjaaja Tuija Paajanen. Iltapäiväkerho toimii Kalvolan seurakuntatalossa yläkerrassa lasten tiloissa.

Lisätiedot: Tuija Paajanen, p. 040-8049484.

Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Kerho on kaikille avoin, eikä vaadi erillistä ilmoittautumista. Kokoontuminen torstaisin  klo 10-11.30 seurakuntatalon yläkerrassa lasten tiloissa (ei koulujen lomien aikoina). Kerhosta vastaa iltapäiväkerho-ohjaaja Tuija Paajanen ja päiväkerho-ohjaaja Heli Rintamäki.

Lisätiedot: Tuija Paajanen, p. 040-8049484