Lapsiperheille

Päiväkerho

Päiväkerho toimii Kalvolan seurakuntatalossa yläkerrassa lasten tiloissa.

Lataa tästä syksyn kerhojen tiedot ja ilmoittautumislomake!

Päiväkerhojen haku alkaa 16.4.2018 ja päättyy 30.4.2018. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten suosittelemme ilmoittautumaan mahdollisimman nopeasti!

Lisätiedot: Heli Rintamäki, p. 040-8049485.

Iltapäiväkerho

Koululaisten iltapäiväkerho on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille sekä erityislapsille. Kerho kokoontuu maanantaista perjantaihin klo 11–17, ei koulujen lomien aikana. Kerho maksaa 3,50 euroa jokaiselta läsnäolopäivältä, hintaan sisältyy terveellinen ja monipuolinen välipala. Laulut, leikit, askartelut, pelit, ulkoilu ja kristillinen kasvatus kuuluvat kerhopäiviin. Lapsella on mahdollisuus kokea pyhyyttä ja viettää juhlahetkiä arjen keskellä. Myös lepohetkeen on mahdollisuus. Koululaisten iltapäiväkerhosta vastaa iltapäiväkerho-ohjaaja Tuija Paajanen. Iltapäiväkerho toimii Kalvolan seurakuntatalossa yläkerrassa lasten tiloissa.

Lisätiedot: Tuija Paajanen, p. 040-8049484.

Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Kerho on kaikille avoin, eikä vaadi erillistä ilmoittautumista. Kevätkaudella 2017 kokoontuminen torstaisin  klo 10-11.30 seurakuntatalon yläkerrassa lasten tiloissa (ei koulujen lomien aikoina). Kerhosta vastaa iltapäiväkerho-ohjaaja Tuija Paajanen ja päiväkerho-ohjaaja Jannika Lehtonen.

Lisätiedot: Tuija Paajanen, p. 040-8049484

Kouluun lähtevien siunaus

Kalvolan kirkossa tiistaina 23.5.2017 klo 18!

Ekaluokkalaisten siunaus kirkossa, jossa seurakunta haluaa pyytää lapselle varjelusta, pidetään toukokuussa. Siellä lapsi saatellaan koulutielle ja siunataan häntä. Siunauskirkossa siirrytään uuteen ajanjaksoon. Lasta siunatessa pyydetään, että taivaallinen isä kulkisi hänen kanssaan kaikissa elämän vaiheissa. Kummi tai muu läheinen aikuinen voi osallistua koululaisen siunaamiseen.

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.