Lähetystyö

Lähetystyö perustuu Jeesuksen sanoihin.

”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille.”  (Mark. 16:15)

Kalvolan seurakunta osallistuu omalla panoksellaan lähetystyöhön. Meillä on kaksi sopimusta Suomen Evankelisluterilaisen kirkon lähetysjärjestöjen kanssa. Niiden mukaisesti pyrimme rukouksin ja taloudellisesti tukemaan sopimuksissa mainittuja kohteita.

Vuodesta 2001 alkaen on tuettu Lähetysyhdistys Kylväjän työtä Itä-Siperiassa, nimikkolähettinä Anitta Lepomaa. Toinen kohde on vuodesta 2008 ollut Medialähetys Sanansaattajat ry:n kautta tehtävä arabiankielinen  televisiotyö Välimeren ympäristössä.

Kirkkokahvit

Jumalanpalvelusten jälkeiset kirkkokahvit ovat vapaaehtoisesti toteutettuna tulleet tärkeäksi osaksi lähetyskannatusta ja niissä on mukava viettää yhteinen kahvihetki. Kirkkokahvitusvuoron voi varata kirkkoherranvirastosta puhelimitse tai sähköpostitse. Ota rohkeasti yhteyttä!