Koululaisille

Tervetuloa mukaan seurakunnan toimintaan kaikki alakouluikäiset!

Ilmoittautuminen leireille ja retkille:

Lasten adventtileirille pääset ilmoittautumaan tästä;

Donkkis-illat:

Donkkis Big Night -toimintaillat 6-13-vuotiaille

DBN on koululaisille tarkoitettu toimintailta, joka järjestetään muutamia kertoja vuodessa vuodessa. Illassa on laulua, nukketeatteria, raamattuopetusta, rukousta, nyyttärit sekä iso liuta mukavia toimintapisteitä. Tervetuloa mukaan!

HUOM! Iltoihin tarvitaan vapaaehtoisia nuoria ja aikuisia pitämään toimintapisteitä ja vastaamaan monista järjestelyistä. Jos tahdot mukaan, ota yhteyttä Sanna-Mariin (040-8049483 tai sanna-.

Illat järjestetään yhteistyössä Hämeenlinnan vapaaseurakunnan kanssa.