Koululaisille

Tervetuloa mukaan seurakunnan toimintaan kaikki alakouluikäiset!

Kerhotoiminta:

Syksyllä 2019 starttaa Kalvolan seurakunnassa alakouluikäisille tarkoitettu kerho, joka kokoontuu keskiviikkoisin klo 17:30-18:30 Jessen majalla. Kerhoa vetävät yhdistetyn isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen käyneet nuoret. Kerhossa puuhataan kaikkea kivaa, kerrasta riippuen ohjelmassa on muun muuassa leikkejä, askartelua ja kokkailua. Kerho on maksuton.

Ilmoittautuminen kerhoon aukeaa keskiviikkona 11.9. klo 08:00 ja päättyy 22.9. klo 23:59.

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ilmoittautumaan pääset tästä!

Ilmoittautuminen leireille ja retkille:

Tällä hetkellä ei ole avoimia ilmoittautumisia leireille tai retkille.

Donkkis-illat:

Donkkis Big Night -toimintaillat 6-13-vuotiaille

DBN on koululaisille tarkoitettu toimintailta, joka järjestetään muutamia kertoja vuodessa. Illassa on laulua, raamattuopetusta, rukousta, nyyttärit sekä iso liuta mukavia toimintapisteitä. Tervetuloa mukaan!

HUOM! Iltoihin tarvitaan vapaaehtoisia nuoria ja aikuisia pitämään toimintapisteitä ja vastaamaan monista järjestelyistä. Jos tahdot mukaan, ota yhteyttä Sanna-Mariin (040-8049483 tai sanna-.

Illat järjestetään yhteistyössä Hämeenlinnan vapaaseurakunnan kanssa.