Kalvolan viikko

Kalvolan seurakunnan kirkolliset ilmoitukset viikolla 30/2019

Kastettu: Maisa Isabella Raittila.

Jumalanpalvelukset:

Su 28.7 Messu Kalvolan kirkossa klo 10. Kalle Roine, Johanna Hytönen.

Su 4.8 Messu Kalvolan kirkossa klo 10. Mauri Sailio, Tor Nordström.

Muut tilaisuudet:

La 27.7 Kirkkovaellus Kutilasta kirkkoon. Kirkkopolun vaellus Kotkajärventien kirkkomäeltä kirkkoon. Vaelluksen pituus n. 6 km. Lähtö kirkolta bussilla klo 10. Keittolounas 5 € kotiseutumuseolla. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen tai puhelimitse kirkkoherranvirastoon, nro 040 8049 490, viraston aukioloaikana ma ja ke klo 10-13.

Ti 6.8 Kalvolan kirkossa klo 18 kouluun lähtevien siunaaminen ja kerhojen syyskauden avaus.

Kirkkoon ovat tervetulleita kouluun lähtevien ja heidän huoltajiensa lisäksi myös kummit ja isovanhemmat sekä kaikki kerholaiset perheineen.

Tiedoksi:

– Seurakunnassa on ollut tapana kokoontua jumalanpalveluksen jälkeen yhteiselle kirkkokahvihetkelle. Kirkkokahvit voi tarjota esim. järjestö tai seurakuntalainen. Kahvien tuotto menee srk:n lähetystyön kannatukseen. Kahvitusvuorojen varaukset kirkkoherranvirastosta, p. 040 8049 490 tai .

– Kalvolan seurakunnan kirkkoherran virasto on avoinna 10.6. – 2.8.2019 maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-13. Muina aikoina voi jättää soittopyynnön Hämeenlinna-Vanaja seurakunnan vaihteeseen, puh. 03-62 641. Sähköpostia voi laittaa osoitteisiin hameenlinna- tai

Kalvolan kirkko on kesällä 2019 avoinna 17.6. – 26.7. (ei pe 21.6.) ma – to klo 11- 15 ja pe klo 11 – 13.30.