Musiikkityö: Konsertit, musiikkitapahtumat ja kuorot

Aloitus Maanantaina 16.9.

Paikka: Hauhon seurakuntatalo

Aika : Kerran kuukaudessa maanantaisin klo 13-13.45

Tervetuloa mukaan aloittamaan uutta lauluryhmää joka kokoontuu kerran kuukaudessa.

Voit yhdistää mukaan itsellesi myös lähetyspiirin joka jatkaa kahvitauon jälkeen vielä 30 min.

Päivän ohjelma: Lauluisat 45 min, kahvitauko 15 min ja lähetyspiiri 30 min, siis klo 13 – 14.30.

Laulamme yksiäänisesti säestyksen kanssa hengellisiä lauluja, virsiä laidasta laitaan uutta sekä vanhaa.

Ryhmää ohjaa kanttori Taina Kujanen.

Hauhon kirkkokuoro

Paikka: Hauhon seurakuntatalo

Tervetuloa nykyiset ja uudet harrastajat mukaan kuorotoimintaan.

Aika: tiistaisin klo 18.00–19.30,

Kuvaus kuorosta: Kuoro on perinteistä kirkkomusiikkia ja uusia hengellisiä lauluja kirkkovuoden juhlapyhiin harjoitteleva aktiivinen kuoro. Halu oppia laulamaan puhtaasti ryhmässä, aktiivinen osallistuminen harjoituksiin ja jumalanpalveluksiin kuorona riittävät. Nuotinlukutaito ei välttämätön. Uusia kuorolaisia kaivataan toimintaan mukaan.

Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen, p. 040-804 9283

Hauhon Veteraanikuoro

Harjoitukset tiistaisin  klo 11 – 12 seurakuntatalolla

kanttorin laatiman harjoitusaikataulun mukaisesti.

YouTubesta löytyy kuoron esiintymisiä nimellä Hauhon Veteraanikuoro.

Lisätietoja Veteraanikuoron toiminnasta ja kuoroon liittymisestä antaa kanttori Taina Kujanen p. 040-8049283

Hauhon Veteraanikuoro 45 vuotta, 11.2.2018