Musiikkityö: Konsertit, musiikkitapahtumat ja kuorot

Hauhon kirkkokuoro

Hauhon Kirkkokuoro 95 v.

Paikka: Hauhon seurakuntatalo

Aika: tiistaisin klo 18.00–19.30, aloitamme ti 4.9.

Kuvaus kuorosta: Kuoro on perinteistä kirkkomusiikkia ja uusia hengellisiä lauluja kirkkovuoden juhlapyhiin harjoitteleva aktiivinen kuoro. Halu oppia laulamaan puhtaasti ryhmässä, aktiivinen osallistuminen harjoituksiin ja jumalanpalveluksiin kuorona riittävät. Nuotinlukutaito ei välttämätön. Uusia kuorolaisia kaivataan toimintaan mukaan.

Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen, p. 040-804 9283

Hauhon Veteraanikuoro

Harjoitukset tiistaisin, alkaen 4.9.

klo 11 – 12 seurakuntatalolla

kanttorin laatiman harjoitusaikataulun mukaisesti.

Radio Dei kuorokilpailu Lahdessa syksy 2017

Keski-Hämeen Facebook sivuilta löydät linkin kuoron tekemiin videotallenteisiin:Hauhon laulu ja Häme laulu. Lisätietoja Veteraanikuoron toiminnasta ja kuoroon liittymisestä antaa kanttori Taina Kujanen p. 040-8049283

Hauhon Veteraanikuoro 45 vuotta, 11.2.2018