Musiikkityö: Konsertit, musiikkitapahtumat ja kuorot

Konsertit kevät 2018

Hauhon Kirkkokuoro kiittää kaikkia kuoromme 95 -vuotis konserttiin ja kahvitilaisuuteen osallistujia.

95-vuotis juhlakuva

Kuorotoiminta kevät 2018

Hauhon Eteläisten lapsikuoro

Kevätkauden toiminta päättynyt. Syyskaudesta ilmoitetaan koulujen alkamisen aikaan.

Paikka: Eteläisten seurakuntakoti, Västingintie 8 A 5

Hauhon kirkonkylän lapsikuoro

Paikka: Hauhon seurakuntatalolla

Kuvaus lapsikuoroista:

6.–12.-vuotiaille. Ei laulukoetta. Kuorolaisilta ja vanhemmilta edellytetään sitoutumista säännölliseen toimintaan: harjoituksiin ja esiintymisiin. Laulut ovat säestyksellisiä, perinteistä ja rytmikästä kuoromusiikkia. Lapsikuorot esiintyvät mm.perhejumalanpalveluksissa ja perinteisessä kuorojen omassa kevätmatineassa.

Ilmoittautuminen lapsikuoroihin suoraan kanttorille sähköpostilla tai puhelimitse:

Nimi, syntymävuosi, puh.nro, osoite ja sähköposti.

Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen p. 040 804 9283

Hauhon kirkkokuoro

Paikka: Hauhon seurakuntatalo

Aika: tiistaisin klo 18.00–19.30 . Kevätkauden toiminta päättynyt.

Kuvaus kuorosta: Kuoro on perinteistä kirkkomusiikkia ja uusia hengellisiä lauluja kirkkovuoden juhlapyhiin harjoitteleva aktiivinen kuoro. Halu oppia laulamaan puhtaasti ryhmässä, aktiivinen osallistuminen harjoituksiin ja jumalanpalveluksiin kuorona riittävät. Nuotinlukutaito ei välttämätön. Uusia kuorolaisia kaivataan toimintaan mukaan, erityisesti sopraanot.

Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen, p. 040-804 9283

Hauhon Veteraanikuoro

Harjoitukset tiistaisin/maanantaisin

klo 11 – 12 seurakuntatalolla

kanttorin laatiman harjoitusaikataulun mukaisesti.

ma 7.5. Veteraanien seudullinen kirkkopäivä klo 10 Lammin kirkossa

su 20.5. Kaatuneitten muistopäivän messu klo 10 Hauhon kirkossa

Keski-Hämeen Facebook sivuilta löydät linkin kuoron tekemiin videotallenteisiin:Hauhon laulu ja Häme laulu. Lisätietoja Veteraanikuoron toiminnasta ja kuoroon liittymisestä antaa kanttori Taina Kujanen p. 040-8049283

Hauhon Veteraanikuoro 45 vuotta, 11.2.2018