Musiikkityö: Konsertit, musiikkitapahtumat ja kuorot

Musiikkitapahtumat

Virsikirjan lisävihkon virsimaraton Hauhon seurakunnassa

Uudet Virret tutuiksi virsimaraton on nyt laulettu onnistuneesti läpi. Lisävihkon uudet virret ovat tulleet hieman tutuimmiksi maratonin aikana mukana olleille. Kevään aikana neljä kertaa kokoontuneessa tapahtumassa kävi virsiä laulamassa 30 henkilöä.

Suoritettujen lisävihkomerkkien jakotilaisuus on sunnuntaina 18.6. klo 10 Hauhon kirkossa vietettävän messun jälkeen. Messun virsilaulu toimitetaan kokonaisuudessaan uusilla virsillä, joten tässä on myös hyvä mahdollisuus tulla tutustumaan uusiin virsiin. Kirkkokahvit tarjoillaan lopuksi Punaisessa tuvassa.

Siispä jos olet ollut laulamassa uusia virsiä Hauhon seurakunnan virsimaraton- sarjassa tämän kevään aikana, tule mukaan messuun 18.6. sillä tiedossa on suorituksista jaettavaksi kultaisia, hopeisia ja pronssisia virsimerkkejä. Yhden kerran mukana olleet saavat myös muiston osallistumisestaan virsimaratoniin.

Mikäli et pääse paikalle 18.6., voit noutaa virsimerkkisi tapahtuman jälkeen kirkkoherran virastosta arkipäivinä viraston aukioloaikoina.

Kiitos kaikille virsilauluun osallistuneille. Oli mukavaa laulaa kanssanne uudet virret sanasta sanaan ja sävelestä säveleeseen. Uudet virret messussa 18.6. klo 10 Hauhon kirkossa tavataan.

Kanttori Taina Kujanen

Tulevia konsertteja 2017

Su 28.5.  klo 14  Hauhon kirkossa

Voci di Primavera – Kevään ääniä!

Oopperan ja laulumusiikin helmiä

Laulajat Cecile Halkola, Miia Murtonen, Liisa Valkonen, Minna Ropanen, Elias Husgafvel ja Selma Koskinen

Pianisti Sanni Antikainen  Ohjaus Pia Freund

Ohjelma 10 € lyhentämättömänä Yhteisvastuulle.

Ti 6.6.       Kustaanpäivän suvisoitto klo 19 : Vivaldin Neljä vuodenaikaa  Hämeenlinnan kaupunginorkesteri

Pe 7.7.       Hauhon Musiikkijuhlien kirkkokonsertti klo 19

Su 30.7.    Markku Luolajan-Mikkola, barokkisello Pyhiinvaellus- konsertti

Ke 16.8.    Seeli Toivio, sello ja Hedi Viisma , kantele

Kuorotoiminta 2017

Kuvaus lapsikuoroista: 1.–6.-luokkalaisille. Ei laulukoetta. Kuorolaisilta ja vanhemmilta edellytetään sitoutumista säännölliseen toimintaan: harjoituksiin ja esiintymisiin. Laulut ovat säestyksellisiä, perinteistä ja rytmikästä kuoromusiikkia. Lapsikuorot esiintyvät mm.perhejumalanpalveluksissa ja perinteisessä kuorojen omassa kevätmatineassa.Lapsikuoroissa on 20 e lukuvuosimaksu.

Ilmoittautuminen lapsikuoroihin suoraan kanttorille sähköpostin kautta: Nimi, syntymävuosi, puh.nro, osoite ja sähköposti. Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen p. 040 804 9283

Lapsikuorot ovat päättyneet tältä kevätkaudelta. Toiminta jatkuu jälleen syyskuun alussa.

Hauhon Eteläisten lapsikuoro

Paikka: Eteläisten seurakuntakoti, Västingintie 8 A 5

Aika: keskiviikkoisin 15.30–16.15

Hauhon kirkonkylän lapsikuoro

Paikka: Hauhon seurakuntatalolla

Aika: tiistaisin klo 17- 17.45

Hauhon kirkkokuoro

Paikka: Hauhon seurakuntatalo

Aika: tiistaisin klo 18.00–19.30

Kuoro mukana Juhannuksen sanajumalanpalveluksessa.

Kuoro osallistuu Kirkon musiikkijuhlille Helsingissä toukokuussa 2017.

Kuvaus kuorosta: Kuoro on perinteistä kirkkomusiikkia ja uusia hengellisiä lauluja kirkkovuoden juhlapyhiin harjoitteleva aktiivinen kuoro. Halu oppia laulamaan puhtaasti ryhmässä, aktiivinen osallistuminen harjoituksiin ja jumalanpalveluksiin kuorona riittävät. Nuotinlukutaito ei välttämätön.

Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen, p. 040-804 9283

Hauhon Veteraanikuoro

harjoittelee seurakunnan yhteydessä kanttorin laatiman ohjelman mukaisesti.

Harjoitukset maanantaisin klo 12 – 13

Veteraanikuoro mukana: Kaatuneitten muistopäivän jumalanpalveluksessa su 21.5. klo 10

Käy kuuntelemassa Keski-Hämeen Facebook sivuilla kuoron tekemät kaksi videotallennetta: Hauhon laulu ja Häme laulu

Lisätietoja Veteraanikuoron toiminnasta ja kuoroon liittymisestä antaa kanttori Taina Kujanen p. 040-8049283