Musiikkityö: Konsertit, musiikkitapahtumat ja kuorot

York Bowen: Kvintetto käyrätorvelle ja jousille c-molli

Johannes Brahms: Sekstetto jousille B-duuri op.18

Virtuosi di Kuhmo ja Jukka Harju, käyrätorvi

Liput 22,50 / 11 € ( lapset ja opiskelijat)

Kuorotoiminta

Hauhon Eteläisten lapsikuoro

Syyskaudesta ilmoitetaan koulujen alkamisen aikaan.

Paikka: Eteläisten seurakuntakoti, Västingintie 8 A 5

Hauhon kirkonkylän lapsikuoro

Syyskaudesta ilmoitetaan koulujen alkamisen aikaan.

Paikka: Hauhon seurakuntatalolla

Kuvaus lapsikuoroista:

6.–12.-vuotiaille. Ei laulukoetta. Kuorolaisilta ja vanhemmilta edellytetään sitoutumista säännölliseen toimintaan: harjoituksiin ja esiintymisiin. Laulut ovat säestyksellisiä, perinteistä ja rytmikästä kuoromusiikkia. Lapsikuorot esiintyvät mm.perhejumalanpalveluksissa ja perinteisessä kuorojen omassa kevätmatineassa.

Ilmoittautuminen lapsikuoroihin suoraan kanttorille sähköpostilla tai puhelimitse:

Nimi, syntymävuosi, puh.nro, osoite ja sähköposti.

Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen p. 040 804 9283

Hauhon kirkkokuoro

Paikka: Hauhon seurakuntatalo

Aika: tiistaisin klo 18.00–19.30

Kuvaus kuorosta: Kuoro on perinteistä kirkkomusiikkia ja uusia hengellisiä lauluja kirkkovuoden juhlapyhiin harjoitteleva aktiivinen kuoro. Halu oppia laulamaan puhtaasti ryhmässä, aktiivinen osallistuminen harjoituksiin ja jumalanpalveluksiin kuorona riittävät. Nuotinlukutaito ei välttämätön. Uusia kuorolaisia kaivataan toimintaan mukaan.

Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen, p. 040-804 9283

Hauhon Veteraanikuoro

Harjoitukset tiistaisin/maanantaisin

klo 11 – 12 seurakuntatalolla

kanttorin laatiman harjoitusaikataulun mukaisesti.

Keski-Hämeen Facebook sivuilta löydät linkin kuoron tekemiin videotallenteisiin:Hauhon laulu ja Häme laulu. Lisätietoja Veteraanikuoron toiminnasta ja kuoroon liittymisestä antaa kanttori Taina Kujanen p. 040-8049283

Hauhon Veteraanikuoro 45 vuotta, 11.2.2018