Musiikkityö: Konsertit, musiikkitapahtumat ja kuorot

Tulevia musiikkitapahtumia 2017

Uudet Virret – vielä kerran! Vielä ehdit mukaan!

Uusien lisävihkovirsien maraton

Aloitimme uusien virsien laulamisen osio I sunnuntaina 10.9. mutta vielä ehdit mukaan laulamaan kanssamme,

kertaamaan, oppimaan uutta tai vaikka suorittamaan

SKML:n  (Suomen Kirkkomusiikkiliiton) uusien lisävirsien virsimerkki.

Laulamme kerrallaan 20 virttä tutustuen tekstiin ja sävelmään.

Virsimaratonit kokoontuvat seurakuntatalolla

su 1.10. II / 29.10. III  ja 19.11. IV  klo 16 – 17.30

ke 29.11.  I  klo 18 – 20 ( tarvittaessa)

Virsiä laulattaa kanttori Taina Kujanen.

Kuorotoiminnassa muutoksia!

Hauhon kirkonkylän lapsikuoro kaipaa laulajia

keskiviikkoisin klo 17 – 17.45

Uusi harjoituspäivä. Toivottavasti saamme mukaan innostuneita kuorolaisia.

Tule rohkeasti mukaan harjoittelemaan Hauhotalolla 6.12. vietettävän suuren Itsenäisyyspäiväjuhlan lauluja.

Käynnistelemme kuorotoimintaa syyslomaan asti, jos emme saa mukaan laulajia, kirkonkylän lapsikuoro

ei aloita toimintaansa.

Paikka: Hauhon seurakuntatalolla

Hauhon Eteläisten lapsikuoro

keskiviikkoisin 15.30 –16.15

Paikka: Eteläisten seurakuntakoti, Västingintie 8 A 5

Kuvaus lapsikuoroista:

6.–12.-vuotiaille. Ei laulukoetta. Kuorolaisilta ja vanhemmilta edellytetään sitoutumista säännölliseen toimintaan: harjoituksiin ja esiintymisiin. Laulut ovat säestyksellisiä, perinteistä ja rytmikästä kuoromusiikkia. Lapsikuorot esiintyvät mm.perhejumalanpalveluksissa ja perinteisessä kuorojen omassa kevätmatineassa.Lapsikuoroissa on 20 e lukuvuosimaksu.

Ilmoittautuminen lapsikuoroihin suoraan kanttorille sähköpostilla tai puhelimitse:

Nimi, syntymävuosi, puh.nro, osoite ja sähköposti.

Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen p. 040 804 9283

Hauhon kirkkokuoro

Paikka: Hauhon seurakuntatalo

Aika: tiistaisin klo 18.00–19.30

Kuvaus kuorosta: Kuoro on perinteistä kirkkomusiikkia ja uusia hengellisiä lauluja kirkkovuoden juhlapyhiin harjoitteleva aktiivinen kuoro. Halu oppia laulamaan puhtaasti ryhmässä, aktiivinen osallistuminen harjoituksiin ja jumalanpalveluksiin kuorona riittävät. Nuotinlukutaito ei välttämätön.

Tervetuloa entiset ja uudet laulajat mukaan!

Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen, p. 040-804 9283

Hauhon Veteraanikuoro

Harjoitukset tiistaisin/maanantaisin klo 11 – 12 seurakuntatalolla kanttorin laatiman harjoitusaikataulun mukaisesti.

Keski-Hämeen Facebook sivuilta löydät linkin kuoron tekemiin videotallenteisiin:

Hauhon laulu ja Häme laulu

Lisätietoja Veteraanikuoron toiminnasta ja kuoroon liittymisestä antaa kanttori Taina Kujanen p. 040-8049283

Tulisinko mukaan toteuttamaan Tuomasmessua?

Isänpäivän iltana Su 12.11. klo 19 vietetään Hauhon kirkossa Tuomasmessua.

Haluaisitko sinä olla mukana musiikissa toteuttajana?

Hauhon Weisuubändi ottaa mukaansa laulajia ja soittajia toteuttamaan yhteistä messua.

Musiikin harjoitukset järjestetään seurakuntatalolla ja myöhemmin kirkossa: ke 25.10. / ke 1.11. / ti 7.11.

Ota yhteyttä kanttori Taina Kujaseen ennen syyslomaa eli 11.10. mennessä.

tai p.0408049283 ( ma-ke, su)