Musiikkityö: Konsertit, musiikkitapahtumat ja kuorot

Musiikkitapahtumat

Virsikirjan lisävihkon virsimaraton Hauhon seurakunnassa

Uudet Virret tutuiksi virsimaraton on nyt laulettu onnistuneesti läpi. Lisävihkon uudet virret ovat tulleet hieman tutuimmiksi maratonin aikana mukana olleille. Kevään aikana neljä kertaa kokoontuneessa tapahtumassa kävi virsiä laulamassa 30 henkilöä.

Suoritettujen lisävihkomerkkien jakotilaisuus on sunnuntaina 18.6. klo 10 Hauhon kirkossa vietettävän messun jälkeen. Messun virsilaulu toimitetaan kokonaisuudessaan uusilla virsillä, joten tässä on myös hyvä mahdollisuus tulla tutustumaan uusiin virsiin. Kirkkokahvit tarjoillaan lopuksi Punaisessa tuvassa.

Siispä jos olet ollut laulamassa uusia virsiä Hauhon seurakunnan virsimaraton- sarjassa tämän kevään aikana, tule mukaan messuun 18.6. sillä tiedossa on suorituksista jaettavaksi kultaisia, hopeisia ja pronssisia virsimerkkejä.

Yhden kerran mukana olleet saavat myös muiston osallistumisestaan virsimaratoniin.

Mikäli et pääse paikalle 18.6., voit noutaa virsimerkkisi tapahtuman jälkeen kirkkoherran virastosta arkipäivinä viraston aukioloaikoina.

Kiitos kaikille virsilauluun osallistuneille. Oli mukavaa laulaa kanssanne uudet virret sanasta sanaan ja sävelestä säveleeseen. Uudet virret messussa 18.6. klo 10 Hauhon kirkossa tavataan.

Kanttori Taina Kujanen

Tulevia konsertteja 2017

Juhannusaattona 23.6. klo 12.30 Hauhon kirkossa

” Aurinko armas luo loistoaan ”

– pohjoismaista kuoro- ja urkumusiikkia

Chordus Ensemble

Taina Kujanen, Pekka Rantio ja Pete Vuorio, urut ja piano

Ohjelma 10 €

Pe 7.7. klo 19 Hauhon Musiikkijuhlien kirkkokonsertti

Sibelius – Brahms

Ossi Tanner, piano – Emma Vähälä- Anna-Leena Haikola, viulu

Olli Kilpiö, alttoviulu – Tuomas Lehto,sello

Liput 22,50 / 11,50 ( opiskelijat ja lapset)

Su 30.7. klo 18 Hauhon kirkossa

“Pyhiinvaellus” -konserttikiertue Suomen keskiaikaisissa kirkoissa vuosina 2015-2017

Markku Luolajan-Mikkola, barokkisello

Ohjelma 10 €

Kuorotoiminta 2017

Kuvaus lapsikuoroista: 1.–6.-luokkalaisille. Ei laulukoetta. Kuorolaisilta ja vanhemmilta edellytetään sitoutumista säännölliseen toimintaan: harjoituksiin ja esiintymisiin. Laulut ovat säestyksellisiä, perinteistä ja rytmikästä kuoromusiikkia. Lapsikuorot esiintyvät mm.perhejumalanpalveluksissa ja perinteisessä kuorojen omassa kevätmatineassa.Lapsikuoroissa on 20 e lukuvuosimaksu.

Ilmoittautuminen lapsikuoroihin suoraan kanttorille sähköpostin kautta: Nimi, syntymävuosi, puh.nro, osoite ja sähköposti. Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen p. 040 804 9283

Lapsikuorot ovat päättyneet kevätkaudelta. Toiminta jatkuu jälleen syyskuun alussa.

Hauhon Eteläisten lapsikuoro

Paikka: Eteläisten seurakuntakoti, Västingintie 8 A 5

Aika: keskiviikkoisin 15.30–16.15

Hauhon kirkonkylän lapsikuoro

Paikka: Hauhon seurakuntatalolla

Aika: tiistaisin klo 17- 17.45

Hauhon kirkkokuoro

Paikka: Hauhon seurakuntatalo

Aika: tiistaisin klo 18.00–19.30

Kuoro mukana Juhannuksen sanajumalanpalveluksessa.

Kuvaus kuorosta: Kuoro on perinteistä kirkkomusiikkia ja uusia hengellisiä lauluja kirkkovuoden juhlapyhiin harjoitteleva aktiivinen kuoro. Halu oppia laulamaan puhtaasti ryhmässä, aktiivinen osallistuminen harjoituksiin ja jumalanpalveluksiin kuorona riittävät. Nuotinlukutaito ei välttämätön.

Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen, p. 040-804 9283

Hauhon Veteraanikuoro

harjoittelee seurakunnan yhteydessä kanttorin laatiman ohjelman mukaisesti.

Harjoitukset maanantaisin klo 12 – 13

Kuoro mukana Hauhon Juhannusjuhlassa Kotkon museoalueella.

Kevätkauden harjoitukset ovat päättyneet. Syystoiminta alkaa elokuun puolessa välissä.

Käy kuuntelemassa Keski-Hämeen Facebook sivuilla kuoron tekemät kaksi videotallennetta: Hauhon laulu ja Häme laulu

Lisätietoja Veteraanikuoron toiminnasta ja kuoroon liittymisestä antaa kanttori Taina Kujanen p. 040-8049283