Musiikkityö: Konsertit, musiikkitapahtumat ja kuorot

Tulevia konsertteja 2017

Sellon ja kanteleen kesäkonsertti

Hauhon kirkko, keskiviikko 16.8. klo 19

Duo Peili eli sellisti-laulaja Seeli Toivio ja kromaattisen kanteleen taitaja, virolaissyntyinen Hedi Viisma

Ohjelma 15 e, kortit käy

myynnissä myös cd-levyjä

Noin tunnin mittaisessa konsertissa kuullaan kotimaisia sellohelmiä mm. Sibeliuksen Valse Triste, Järnefeltin Kehtolaulu ja Oskar Merikannon Romanssi. Toivio soittaa yli 200-vuotiasta selloa ja kertookin siitä musiikin lomassa. Hedi Viisma soittaa harvinaista kromaattista kannelta, ja esittääkin sillä mm. J. S. Bachin soolomusiikkia. Toivio on valmistunut musiikin tohtoriksi Sibelius-Akatemiasta ja on esiintynyt maailmalla mm. New Yorkin Carnegie Hallissa; Viisma valmistelee omaa tohtoraattiaan ja on niinikään esiintynyt kansainvälisesti mm. Kanadassa ja Euroopan eri maissa. Konsertissa on myynnissä artistien CD-levyjä. Tervetuloa lämpimästi!

Kuorotoiminta alkaa jälleen syksyllä 2017

Kuvaus lapsikuoroista: 1.–6.-luokkalaisille. Ei laulukoetta. Kuorolaisilta ja vanhemmilta edellytetään sitoutumista säännölliseen toimintaan: harjoituksiin ja esiintymisiin. Laulut ovat säestyksellisiä, perinteistä ja rytmikästä kuoromusiikkia. Lapsikuorot esiintyvät mm.perhejumalanpalveluksissa ja perinteisessä kuorojen omassa kevätmatineassa.Lapsikuoroissa on 20 e lukuvuosimaksu.

Ilmoittautuminen lapsikuoroihin suoraan kanttorille sähköpostin kautta: Nimi, syntymävuosi, puh.nro, osoite ja sähköposti. Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen p. 040 804 9283

Hauhon Eteläisten lapsikuoro

Paikka: Eteläisten seurakuntakoti, Västingintie 8 A 5

Aika: keskiviikkoisin 15.45–16.30 ! Huomioi myöhäisempi aloitusaika .

Kuoroaikaa voidaan muokata aloituskerran jälkeen. Myös nykyiset 7-luokkalaiset tervetuloa jatkamaan.

Kuoro alkaa ke 30.8. Tervetuloa entiset ja uudet laulajat mukaan!

Hauhon kirkonkylän lapsikuoro

Paikka: Hauhon seurakuntatalolla

Aika: tiistaisin klo 17- 17.45

Kuoro alkaa tiistaina 5.9. Tervetuloa entiset ja uudet laulajat mukaan!

Hauhon kirkkokuoro

Paikka: Hauhon seurakuntatalo

Aika: tiistaisin klo 18.00–19.30

Kuvaus kuorosta: Kuoro on perinteistä kirkkomusiikkia ja uusia hengellisiä lauluja kirkkovuoden juhlapyhiin harjoitteleva aktiivinen kuoro. Halu oppia laulamaan puhtaasti ryhmässä, aktiivinen osallistuminen harjoituksiin ja jumalanpalveluksiin kuorona riittävät. Nuotinlukutaito ei välttämätön.

Kuoro alkaa tiistaina 5.9. Tervetuloa entiset ja uudet laulajat mukaan!

Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen, p. 040-804 9283

Hauhon Veteraanikuoro

Harjoitukset tiistaisin/maanantaisin klo 11 – 12 seurakuntatalolla kanttorin laatiman harjoitusaikataulun mukaisesti.

Ensimmäinen kokoontuminen tiistaina 15.8.2017 klo 11

Keski-Hämeen Facebook sivuilta löydät linkin kuoron tekemiin videotallenteisiin:

Hauhon laulu ja Häme laulu

Lisätietoja Veteraanikuoron toiminnasta ja kuoroon liittymisestä antaa kanttori Taina Kujanen p. 040-8049283