Musiikkityö: Konsertit, musiikkitapahtumat ja kuorot

Tulevia musiikkitapahtumia 2017

Uudet virret osataan Hauholla

Hauhon seurakunnan virsimaratonit ovat ohitse. Vietimme virsilaulun parissa kaksi kierrosta, ensimmäinen keväällä ja toinen nyt syksyllä.

Kanttori kiittää kaikkia mukana olleita ja syyskauden aikana suoritetut virsimerkit jaetaan osallistujille ensimmäisenä adventtina 3.12. klo 10 alkavan messun jälkeen kirkossa. Oli ilo laulaa kanssanne ja opetella uusia virsiä. Laulu kuuluu kirkkotieltä…

Sata laulajaa sadassa kirkossa- tule laulamaan Finlandia

6.12. klo 10 Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelus Hauhon kirkossa

mukana Hauhon Veteraanikuoro ja Hauhon Kirkkokuoro

Lasten kauneimmat joululaulut

lauantaina 9.12. klo 12.30 – 13  Hauhon kirkossa

kolehti Lähetystyölle

Kauneimmat Joululaulut

sunnuntaina 10.12. klo 18 Hauhon kirkossa

kolehti Lähetystyölle

Hauhon kirkonkylän lapsikuoro

keskiviikkoisin klo 17 – 17.45

Paikka: Hauhon seurakuntatalolla

Esiintyminen: Itsenäisyyspäivän juhla Hauhotalolla 6.12.

Hauhon Eteläisten lapsikuoro

keskiviikkoisin 15.30 –16.15

Paikka: Eteläisten seurakuntakoti, Västingintie 8 A 5

Esiintyminen: Itsenäisyyspäivän juhla Hauhotalolla 6.12.

Kuvaus lapsikuoroista:

6.–12.-vuotiaille. Ei laulukoetta. Kuorolaisilta ja vanhemmilta edellytetään sitoutumista säännölliseen toimintaan: harjoituksiin ja esiintymisiin. Laulut ovat säestyksellisiä, perinteistä ja rytmikästä kuoromusiikkia. Lapsikuorot esiintyvät mm.perhejumalanpalveluksissa ja perinteisessä kuorojen omassa kevätmatineassa.

Ilmoittautuminen lapsikuoroihin suoraan kanttorille sähköpostilla tai puhelimitse:

Nimi, syntymävuosi, puh.nro, osoite ja sähköposti.

Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen p. 040 804 9283

Hauhon kirkkokuoro

Paikka: Hauhon seurakuntatalo

Aika: tiistaisin klo 18.00–19.30

Kuvaus kuorosta: Kuoro on perinteistä kirkkomusiikkia ja uusia hengellisiä lauluja kirkkovuoden juhlapyhiin harjoitteleva aktiivinen kuoro. Halu oppia laulamaan puhtaasti ryhmässä, aktiivinen osallistuminen harjoituksiin ja jumalanpalveluksiin kuorona riittävät. Nuotinlukutaito ei välttämätön.

Esiintyminen: Itsenäisyyspäivän Juhlajumalanpalvelus Hauhon kirkossa 6.12. klo 10

Tervetuloa entiset ja uudet laulajat mukaan!

Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen, p. 040-804 9283

Hauhon Veteraanikuoro

Harjoitukset tiistaisin/maanantaisin klo 11 – 12 seurakuntatalolla kanttorin laatiman harjoitusaikataulun mukaisesti.

Itsenäisyyspäivän Päiväjuhla Hauhotalolla 6.12. klo 12

Seurakuntaväen joulujuhla 13.12. Hauhon seurakuntatalolla sekä muutamia muita esiintymisiä.

Lahden ristin kirkossa 2017

Keski-Hämeen Facebook sivuilta löydät linkin kuoron tekemiin videotallenteisiin:

Hauhon laulu ja Häme laulu

Lisätietoja Veteraanikuoron toiminnasta ja kuoroon liittymisestä antaa kanttori Taina Kujanen p. 040-8049283