Lapsiperheille

Hauhon seurakunnan päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Seurakuntamme tarjoaa päiväkerhotoimintaa 3-5-vuotiaille. Kerhovuonna 2017-2018 päiväkerhoissa kokoontuu vuosina 2012-2014 syntyneitä lapsia.

Kerhopisteet ovat  kirkonkylän seurakuntatalon alakerran päiväkerhotiloissa (osoite Kotkontie 1) ja Eteläisten seurakuntakodissa (osoitte Västingintie 8 A 5).

Kerhopäivät ovat kirkonkylällä maanantai ja perjantai, Eteläisissä tiistai ja torstai. Kerhoajat ovat aamupäivisin klo 9.00-11.00 ja iltapäivisin klo 12.00-14.00. Kuhunkin ryhmään otetaan enintään 8-10 lasta, riippuen lasten ikäjakaumasta. Jos lapsia ilmoittautuu jompaankumpaan kerhopisteeseen sen verran vähän, ettei kahta ryhmää saa muodostettua, kerhoaika on 10.00-12.00.

Päiväkerhoissa leikimme, laulamme, askartelemme, rukoilemme, tutustumme toisiimme ja Jumalan maailmaan. Päiväkerhovuosi kestää syksystä kevääseen. Kerhot alkoivat viikolla 35 ja päättyvät viikolla 20. Välissä on syysloma, joululoma ja talviloma.

Päiväkerhomaksu on 45 euroa kerran viikossa käyvältä ja 55 euroa kaksi kertaa viikossa käyvältä kerholaiselta erikseen syys- ja kevätkaudelta. Hämeenlinnan seurakuntayhtymään kuulumattomilta maksu on kaksinkertainen.

Ensimmäisen kokonaisen maksun jälkeen samana kerhokautena sisarusalennus on 50% maksusta. Maksut peritään syyskaudelta lokakuussa ja kevätkaudelta maaliskuussa. Maksusta voi anoa vapautusta seurakuntaneuvostolta kirjallisella anomuksella perheen taloudellisen tilanteen perusteella.

Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan erillisellä ilmoittautumislomakkeella, jonka voit tulostaa tästä.

Hauhon seurakunnan päiväkerhojen ilmoittautumislomake 2017-2018

Ilmoittautumiset Hauhon kirkkoherranvirastoon (os. Kotkontie 3, 14700 Hauho) tai suoraan lastenohjaajalle viimeistään perjantaina 11.8.2017. Jos kerhoihin ilmoittautuneita uusia lapsia on määräaikaan mennessä enemmän kuin ryhmiin voidaan ottaa, mukaan pääsee siinä järjestyksessä kuin paperit ovat tulleet perille lastenohjaajalle tai kirkkoherranvirastoon.

Avoin päiväkerho

Aikuisille ja lapsille tarkoitettu kerho kokoontuu noin kerran kuussa keskiviikkoisin kirkonkylän seurakuntatalon alakerrassa (Kotkontie 1) syyskuusta huhtikuuhun pääsääntöisesti yhtä aikaa Kultaisen iän kerhon kanssa klo 11–13. Kerhossa on mahdollisuus ruokailuun, jonka hinta aikuisilta on 6 €. Lapset saavat syödä maksutta. Sisäänkäynti on yläkerran kautta. Kesän jälkeen ensimmäinen kokoontuminen on 27.9. Tervetuloa mukaan!

Pyhäkoulu

Alvettulan koululla, osoitteessa Alvettulantie 183,  kokoontuu perhepyhäkoulu kerran kuussa sunnuntaisin klo 19.00. Kokoontumiset vuonna 2017 ovat 29.1. 19.2. 26.3. 23.4. 21. 5. 11.6. 30.7. 27.8. 24.9. 22.10. ja 26.11. Tulkaa mukaan, kaikenikäiset!

Haluaisitko sinä toimia pyhäkoulunopettajana? Ota yhteyttä Hauhon seurakunnan lastenohjaajaan, puh. 040 804 92 86