Diakoniatyö

Diakoniatyöntekijän päivystys ja kotikäynnit

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa diakoniatoimistossa keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-11. Muuna aikana voi ottaa puhelimitse yhteyttä ja sopia tapaamisajan. Diakoni tekee pyydettäessä myös kotikäyntejä.

Ystävä- ja lähimmäistoiminta

Hauhon seurakunnalla ja Hauhon SPR:llä on yhteistä ystävä- ja lähimmäistoimintaa. Seurakunnan lähimmäisryhmäläiset toimivat mm. Vanhustentaloilla toimivan Ystävän kammarin emäntinä. Toiminnan kautta voi löytyä ystävä esim. yksinäiselle vanhukselle.

Toiminnassa mukana oleville on yhteisiä kokoontumisia ja koulutusta. Lähimmäispalvelu ja ystävätoiminta on kaytännön diakoniaa, johon voi jokainen osallistua. Lisätietoja toiminnasta saa diakoniatyöntekijältä. Tervetuloa mukaan vapaaehtoistyöhön!

Diakoniapiirit

Diakoniapiirejä kokoontuu eri kylillä. Toiminta on kaikille avointa. Ilmoitukset kokoontuvista piireistä löytyvät kirkollisista ilmoituksista Keski-Hämeestä torstaisin.

Onnittelukäynnit

Seurakunnasta käydään tervehtimässä 80, 85, 90 vuotta täyttäviä henkilöitä. Yli 90-vuotiaille lähetetään vuosittain ennen syntymäpäivää onnittelukirje, ja halutessaan syntymäpäiväsankari voi ottaa seurakuntaan yhteyttä, mikäli toivoo työntekijän vierailua.

70- ja 75 -vuotiaille järjestetään yhteinen syntymäpäiväjuhla.

Kultaisen iän kerho

Kerho kokoontuu syys- ja kevätkaudella kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 11–13 seurakuntatalolla. Kerhossa on Hauhon SPR:n järjestämä ruokailu. Kerho alkaa ohjelmatuokiolla, jonka jälkeen on yhteinen ruokailu avoimeen päiväkerhoon osallistuvien kanssa. Ruokailun hinta on 6 €.

Ystävän kammari

Ystävän kammari kokoontuu vanhustentalojen kerhohuoneessa Punnanmäentiellä syys- ja kevätkaudella joka toinen torstai klo 13–15.

Sururyhmä

Seuraava ryhmä yhdessä Lammin ja Tuuloksen seurakuntien kanssa kevättalvella. Tiedustelut  Sanna Kuituselle puh.040-8049285.

Omaishoitajat

Toiminnasta voit tiedustella diakoniatyöntekijältä.

Yhteisvastuukeräys

Vuoden 2017 Yhteisvastuukeräys  tuotti Hauhon seurakunnassa 6585 €.