Diakoniatyö

Hauhon seurakunnalla ja Hauhon SPR:llä on yhteistä ystävä- ja lähimmäistoimintaa. Seurakunnan lähimmäisryhmäläiset toimivat mm. Vanhustentaloilla toimivan Ystävän kammarin emäntinä. Toiminnan  kautta voi löytyä ystävä esim. yksinäiselle vanhukselle.

Toiminnassa mukana oleville on yhteisiä kokoontumisia ja koulutusta. Lähimmäispalvelu ja ystävätoiminta on kaytännön diakoniaa, johon voi jokainen osallistua. Lisätietoja toiminnasta saa diakoniatyöntekijältä. Tervetuloa mukaan vapaaehtoistyöhön!
Diakoniapiirejä kokoontuu eri kylillä. Toiminta on kaikille avointa. Ilmoitukset kokoontuvista piireistä löytyvät kirkollisista ilmoituksista Keski-Hämeestä torstaisin.

Seurakunnasta käydään tervehtimässä 80, 85, 90 vuotta ja siitä edelleen vuosittain täyttäviä henkilöitä. 70 ja 75 -vuotiaille järjestetään yhteinen syntymäpäiväjuhla.

Kultaisen iän kerho

Kerho kokoontuu syys- ja kevätkaudella kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 11–13 seurakuntatalolla. Kerhossa on Hauhon SPR:n järjestämä ruokailu. Kerho alkaa ohjelmatuokiolla, jonka jälkeen on yhteinen ruokailu avoimeen päiväkerhoon osallistuvien kanssa. Ruokailun hinta on 6 €.

Ystävän kammari

Ystävän kammari kokoontuu vanhustentalojen kerhohuoneessa Punnanmäentiellä syys- ja kevätkaudella joka toinen torstai klo 13–15.

Sururyhmä

Seuraava ryhmä yhdessä Lammin ja Tuuloksen seurakuntien kanssa kevättalvella, kokoontumispaikkana Tuuloksen srk-talo. Tiedustelut  Sanna Kuituselle puh.040-8049285.

Omaishoitajat

Toiminnasta voit tiedustella diakoniatyöntekijältä

Yhteisvastuukeräys

Vuoden 2017 Yhteisvastuukeräys  tuotti Hauhon seurakunnassa 6585 €.