Aikuisille

Miesten ja naisten piirit

Hauhon seurakunnan miesten lenkkipiiri on kokoontunut jo yli 40 vuotta. Sittemmin  miehet ovat saaneet rinnalleen naiset. Kävely- tai hölkkälenkin jälkeen saunotaan ja takkatulen ääressä keskustellaan mm. seuraavan pyhän saarnatekstistä ja muista ajankohtaisista aiheista.

• Naisten piiri kokoontuu seurakuntatalon alakerrassa keskiviikkoisin klo 16–18.
  • Miesten piiri kokoontuu samassa paikassa keskiviikkosin klo 18–20.

Piirien käytössä on myös kuntopyörä. Mukaan voi tulla, vaikka ei lenkkeily itselle sopisikaan. Piireissä ei ole suorituspakkoa, eikä muutenkaan kynnyksiä. Piirien nimetkin muutettiin tästä syystä vuoden 2016 alusta.

Lisätietoja: Hauhon seurakunta, 040 8049280