Aikuisille

Miesten  piirit

Hauhon seurakunnan miesten lenkkipiiri on kokoontunut jo yli 40 vuotta. Kävely- tai hölkkälenkin jälkeen saunotaan ja takkatulen ääressä keskustellaan mm. seuraavan pyhän saarnatekstistä ja muista ajankohtaisista aiheista.

• Miesten piiri kokoontuu srk-talon takkahuoneessa keskiviikkosin joka toinen viikko klo 18–20.

Piirin käytössä on myös kuntopyörä. Mukaan voi tulla, vaikka ei lenkkeily itselle sopisikaan. Piirissä ei ole suorituspakkoa, eikä muutenkaan kynnyksiä.

Lisätietoja: Hauhon seurakunta, 040 8049280.