Viestintä

Viestinnän tehtävänä on tukea seurakunnan strategian toteutumista suunnittelemalla, kehittämällä, toteuttamalla ja edistämällä viestintää ja vuorovaikutusta työyhteisössä sekä työyhteisön ja sen ympäristön välillä.

Tavoitteena on, että seurakunnan jäsenillä, työntekijöillä ja niillä, jotka eivät vielä kuulu kirkkoon, on saatavillaan ajantasaista, täsmällistä ja monipuolista tietoa seurakunnan sanomasta, tehtävästä, toiminnasta ja taloudesta.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan viestinnän neuvottelukunta

puheenjohtaja Tapio Holopainen