Sairaalasielunhoito

Kristillisen ihmiskäsityksen mukaan ihminen on ainutlaatuisen arvokas hauraanakin – kipeänä, kärsivänä, kärsimättömänä ja väsyneenä. Meidät on luotu vuoropuheluun Luojan kanssa kaikissa elämän tilanteissa.

Sairaalapappi on kiireetön lähimmäinen, pappi tai lehtori, jolla on sairaalasielunhoitajan erikoistumiskoulutus. Hän on potilaita, omaisia ja henkilökuntaa varten. Hän on käytettävissäsi, kun tarvitset kuuntelijaa ja haluat puhua jonkun kanssa mieltäsi askarruttavista kysymyksistä. Kun toivot puolestasi rukoiltavan, kun haluat viettää ehtoollista tai saada öljyllä voitelun, ota silloinkin yhteyttä sairaalapappiin.

Sairaalapapin tavoittaa hänen kiertäessään osastoilla, hartaustilaisuuksissa, henkilökunnan välityksellä tai puhelimitse.

Sairaalasielunhoidon yhteisjohtokunta

puheenjohtaja Kirsi Ojansuu-Kaunisto
henkilökohtainen varajäsen Titta Rissanen

jäsen Ritva Alanko
henkilökohtainen varajäsen Aapo Warjovaara

pöytäkirjat

Kokouksen numeroa klikkaamalla pöytäkirja avautuu pdf-tiedostona.