Perheasiain neuvottelukeskus

Perheasiain neuvottelukeskuksessa annamme asiantuntevaa keskusteluapua parisuhteeseen, perheeseen ja ihmisen henkilökohtaiseen elämään liittyvissä kysymyksissä. Keskustelemaan voi tulla yksin, parina tai perheenä. Lisäksi hoidamme perheasioiden sovitteluja ja järjestämme eroryhmiä. Tarjoamme myös perhe-  kasvatus-, koulutus- ja työnohjauspalveluja.

Palvelemme luottamuksellisesti ja maksutta Hattulan, Hämeenlinnan, Janakkalan ja Valkeakosken kuntien asukkaita. Vuosittainen asiakasmäärämme on noin 500 henkilöä. Asiakkuus ei edellytä seurakunnan jäsenyyttä. >lue lisää

Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

puheenjohtaja Kari Heiskanen

jäsenet

Paula Paavola
Jyri Nikander
Merja Kaura
Kirsti Suoranta

Varajäsenet: Kalle Virtanen, Timo Knuth

pöytäkirjat

Kokouksen numeroa klikkaamalla pöytäkirja avautuu pdf-tiedostona.

1-2019

2-2019