Hämeenlinna-Vanajan viikko

Muistojen ilta Hämeenlinnan kirkko

15.6.2019 kello 18:30

Hämeenlinnan kirkko

Karjalaan jääneiden kylien muistelua. Runoja, kuoro- ja yhteislaulua. Vapaa pääsy. Karjalaisten kesäjuhlien ohjelmaa.

Konsertti Viipurin Lauluveikot Hämeenlinnan kirkko

15.6.2019 kello 19:30

Hämeenlinnan kirkko

Liput 25/20 euroa. Ovelta/järjestäjältä. Karjalaisten kesäjuhlien ohjelmaa.

Hämäläis-karjalainen radiojumalanpalvelus Hämeenlinnan kirkko

Hämeenlinnan kirkko

Pyhäpäivä: Pyhän Kolminaisuuden päivä Liturgi: Toivio Heikki Saarnaaja: Piispa Matti Repo Avustava pappi: Halkosaari Ville,Lassila Mirja Pirkkalan kirkkokuoro, johtajana Pirkko Leponiemi-Pirhonen Kolehti: Lasten ja nuorten yksinäisyyden torjumiseen Nuori kirkko ry:n kautta. Nuori kirkko ry. Karjalaiset kesäjuhlat 14.-16.6. Hämeenlinnassa. Hämäläis-karjalainen messu. Seurakuntalaisia pyydetään paikalle klo 9.50 mennessä. Radiojumalanpalvelus kuullaan YLE Radio 1:n taajuuksilla.

Messu Vanajan kirkko

Vanajan kirkko

Pyhäpäivä: Pyhän Kolminaisuuden päivä Liturgi: Keskinen Sauli Saarnaaja: Lehtonen Jaana Kirkkomuusikko : Koskikunnas Minna Kolehti: Lasten ja nuorten yksinäisyyden torjumiseen Nuori kirkko ry:n kautta Espoon tuomiokirkkoseurakunnan rippikouluryhmä Kiipulasta osallistuvat messuun. Kirkkokahvit porttihuoneessa.

Messu Rengon kirkko

Rengon kirkko

Pyhäpäivä: Pyhän Kolminaisuuden päivä Saarnaaja: Reijo Sillanpää Kirkkomuusikko : Savimäki Ismo Kolehti: Lasten ja nuorten yksinäisyyden torjumiseen Nuori kirkko ry:n kautta

Konfirmaatiomessu Hämeenlinnan kirkko

16.6.2019 kello 13:00

Hämeenlinnan kirkko

Pyhäpäivä: Pyhän Kolminaisuuden päivä Liturgi: Halkosaari Ville Saarnaaja: Halkosaari Ville Kirkkomuusikko : Sintonen Markku Musiikkiryhmä: Nuorten musaryhmä Kolehti: Hämeen partiopiirin stipendirahastoon, jolla mahdollistetaan vähävaraisten lasten ja nuorten osallistuminen Hämeen partiopiirin Ilves 2019 leirille.

Konfirmaatiomessu Vanajan kirkko

16.6.2019 kello 13:00

Vanajan kirkko

Pyhäpäivä: Pyhän Kolminaisuuden päivä Liturgi: Vainikka Marja Saarnaaja: Vainikka Marja Avustava pappi: Keskinen Sauli Kirkkomuusikko : Lehtoaho Anna-Maria Kolehti: Hämeen partiopiirin stipendirahastoon, jolla mahdollistetaan vähävaraisten lasten ja nuorten osallistuminen Hämeen partiopiirin Ilves 2019 leirille.

Iltakirkko Hämeenlinnan kirkko

16.6.2019 kello 17:00–19:00

Hämeenlinnan kirkko

Pyhäpäivä: Pyhän Kolminaisuuden päivä Saarnaaja: Toivio Heikki Lehtoaho Anna-Maria

Kesälauluseurat Aulangon puistometsä Joutsenlampi

18.6.2019 kello 14:00

Aulangon puistometsä Joutsenlampi

Tilaisuudessa jaetaan Suvilinnun lauluvihko. Kolehti kirkon ulkomaanavulle. Ota mukaan oma tuoli tai viltti. Huom! Sateella tilaisuus perutaan. Toivio Heikki Saarikko Sonja

Pihaseurat Anne ja Juhani Hämäläisellä Rakuunankatu 3 C, 37

19.6.2019 kello 18:00

Anne ja Juhani Hämäläisellä Rakuunankatu 3 C

Halkosaari Ville

Juhannusaattojuhla Rengon kirkko ja kirkkojärven ranta

21.6.2019 kello 19:00

Rengon kirkko ja kirkkojärven ranta

Rengon kirkko ja kirkkojärven ranta. Luontopolku, yhteislaulua. Kirkossa juhannuksen Iltavesper klo 20. Kokko klo 20.30. VPK myy kahvia ja makkaraa. Paluulähtö klo 21.15. Mukana Marja Vainikka, Julianna Rantanen, Samuli Santala ja Markku Sintonen. Ilmainen bussikuljetus lähtee klo 18, Wetterhoff-Poltinahon srk-talo- Lintukoto-Renko. Ilmoittaudu 18.6. mennessä p. 040 804 9333.

Sanajumalanpalvelus Hämeenlinnan kirkko

Hämeenlinnan kirkko

Pyhäpäivä: Johannes Kastajan päivä Liturgi: Lehtonen Jaana Saarnaaja: Vainikka Marja Kanttori: Saarikko Sonja Kolehti: Terijoen seurakunnalle

Sanajumalanpalvelus Rengon kirkko