Kirkkoon kuulumattoman hautaus

Myös kirkkoon kuulumattoman hautaus voidaan järjestää seurakunnan tiloissa. Ilman siunausta toimitettavat hautaustilaisuudet pidetään tavallisimmin Vuorentaan pienessä kappelissa.

Pappi voi pyydettäessä toimittaa myös kirkkoon kuulumattoman siunauksen – ei kuitenkaan silloin, jos vainaja on eläessään selvästi ilmaissut tahtovansa toisin tai jos pappi esimerkiksi sielunhoidollisessa keskustelussa saamansa käsityksen nojalla katsoo, ettei kirkolliseen hautaan siunaamiseen ole riittäviä perusteita.

Vuorentaan hautausmaalla on omat alueensa islaminuskoisille sekä tunnustuksettomille.