Työpaikat

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Hämeenlinnan seurakuntayhtymän muodostavat Hauhon, Hämeenlinna-Vanajan, Kalvolan ja Lammin paikallisseurakunnat. Seurakuntayhtymä huolehtii seurakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä hautaustoimesta ja kiinteistöistä. Seurakuntien jäsenmäärä on noin 50 000 ja vakituisia työntekijöitä on 140, kesäkuukausina noin 200. Toimintamenoihin käytetään vuodessa 12 miljoonaa euroa.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta on yksi Suomen suurimmista ja osa Hämeenlinnan seurakuntayhtymää. Yhteisöömme kuuluu noin 40 000 jäsentä ja 75 työntekijää. Hämeenlinna-Vanaja on monipuolisen toiminnan ja rikkaan perinteen seurakunta.