Työpaikat

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta on yksi Suomen suurimmista ja osa Hämeenlinnan seurakuntayhtymää. Yhteisöömme kuuluu 40 000 jäsentä ja noin 70 työntekijää. Kasvatuksen työalalla on kahdeksan nuorisotyönohjaajan virkaa. Seurakuntamme käyttää lapsi- ja nuorisotyöhön vuosittain noin 1,5 miljoonaa euroa.

NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä erityistä osaamista joltakin seuraavista tehtäväalueista: monikulttuurisuustyö, leiri- ja retkitoiminta, kokoavan toiminnan kehittäminen tai yhteislaulujen säestäminen. Kerro hakemuksessasi, kuinka sinun osaamisesi voisi olla hyödyksi seurakunnassamme. Voit myös liittää hakemukseen linkin videoon, jossa esittelet erityisosaamistasi.

Pidämme tärkeänä, että tiimissämme on vahvaa Raamattuosaamista sekä kyky käyttää tietotekniikkaa ja sosiaalisen median kanavia nuorten kohtaamisessa.

Kirkon nuorisotyönohjaajan viran kelpoisuusehdot on julkaistu Kirkon säädöskokoelmassa numerolla 124. Valitun on oltava evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan (KL 6:16 §) sekä rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut järjestetään 25.9. Käytämme valintamenettelyssä soveltuvuusarviointia, joka on viikoilla 40 ja 41. Viran koeaika on 4 kuukautta. Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virka tulee ottaa vastaan vuoden 2018 alussa.

Lisätietoja antaa johtava nuorisotyönohjaaja Markku Ihander 5.9. klo 13–15 ja 11.9. klo 13–15 puh. 040 804 9370.

Lapsi- ja nuorisotyön johtokunnalle osoitetut hakemukset, jotka sisältävät cv:n, mutta ei todistusjäljennöksiä, on toimitettava pe 15.9. klo 12 mennessä osoitteella: Hämeenlinna-Vanajan seurakunta, Rauhankatu 14, PL 65, 13101 Hämeenlinna tai sähköpostitse: .

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.