Työpaikat

Kesäsomettaja

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta etsii kesätöihin 15–20-vuotiasta nuorta tutustumaan monipuolisesti kirkon toimintaan Hämeenlinnassa ja kertomaan siitä sosiaalisen median kautta.

Tehtävässä liikut leireillä ja tapahtumissa, kirkkojen kellareista hautausmaan traktorin rattiin. Kerrot kokemuksistasi somessa omilla kasvoillasi ja omalla nimelläsi.

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta somevideoiden ja postausten tekemisestä eri kanaviin. Heittäydyt rohkeasti erilaisiin tilanteisiin ja sinulla on persoonallinen tapa kertoa kokemastasi myös muille. Saat ohjausta postausten ja videoiden suunnitteluun, ja autamme sinua kehittymään ammattimaiseksi somettajaksi.

Lähetä meille linkki videoesittelyysi, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olisit paras valinta kesäsomettajaksi. Voit mainita hakemuksessa myös muut mahdolliset erikoisosaamiset tai harrastukset.

Somettajan on oltava ev. lut. kirkon jäsen. Eduksi katsotaan, että rippikoulu on käytynä ennen työsuhteen alkua.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko–kesäkuussa. Työsuhteen kesto on kaksi kuukautta.

Työtunnit jakautuvat viidelle päivälle viikossa erillisen työsuunnitelman mukaan – kaikille viikonpäiville. Töitä voi olla päivällä ja illalla.

Työaika on 30 h/viikko. Palkkauksessa noudatamme Kirkon virka- ja työehtosopimuksen määräyksiä nuorten kausityöntekijöiden palkkaamisesta (noin 838 euroa kuukaudessa).

Hakuaika päättyy perjantaina 16.3. klo 24.00. Lähetä linkki videohakemukseesi osoitteella: . Muista liittää mukaan yhteystietosi.

Lisätietoja antavat:

johtava nuorisotyönohjaaja
Markku Ihander
p. 040 804 9370

viestintäpäällikkö
Mikko Hieta
p. 040 804 9325


Hämeenlinnan seurakuntayhtymän muodostavat Hauhon, Hämeenlinna-Vanajan, Kalvolan, Lammin ja Tuuloksen paikallisseurakunnat. Seurakuntayhtymä huolehtii seurakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä hautaustoimesta ja kiinteistöistä. Seurakuntien jäsenmäärä on yhteensä yli 50 000 ja vakituisia työntekijöitä on 150. Toimintamenoihin käytetään vuodessa 12 miljoonaa euroa.

 

 

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.