Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan joulunajan tapahtumat

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan joulutapahtumat

Jumalanpalvelukset

4. adventtisunnuntai 23.12.

klo 10 Messu Hämeenlinnan kirkko. Lappalainen, Aronkoski, Keskinen, Saarikko, Sintonen.
klo 10 Messu Vanajan kirkko. Harmaala, Juppala, Seppänen.
klo 10 Messu Rengon kirkko. Ikola, Lehtoaho, kirkkoväärtit kylistä Asemi, Kaloinen ja Vehmainen.
klo 12 Messu Jukolan Lintukoto. Harmaala, Seppänen.
klo 17 Iltakirkko Hämeenlinnan kirkko. Lappalainen, Saarikko.

Jouluaatto 24.12.

Ahveniston kappeli

• klo 13 Aattohartaus. Toivio, Seppänen.
  • klo 14.30 Aattohartaus. Toivio, Seppänen.

Hämeenlinnan kirkko

• klo 13 Julbön på svenska. Komulainen, Nordström.
  • klo 16 Aattohartaus. Kalaja, Sintonen, Seppänen.
  • klo 22 Jouluyön jumalanpalvelus. Harmaala, Seppänen.

Poltinahon seurakuntatalo klo 14 Perheiden aattohartaus. Riikonen, Sintonen.

Rengon kirkko klo 15 Aattohartaus. Keskinen, Kolari.

Vanajan kirkko

• klo 13 Aattohartaus. Lappalainen, Savimäki, Nelosvitos-kuoro.
  • klo 14.30 Aattohartaus. Lappalainen, Savimäki, Aurorina, Hämeenlinnan poikakuoro.
  • klo 16 Aattohartaus. Vainikka, Suopuro.
  • klo 22 Jouluyön jumalanpalvelus. Hautala, Suopuro.
  • klo 24 Jouluyön jumalanpalvelus. Hautala, Savimäki, Aurora, Vox Vanajae.

Vuorentaan iso kappeli klo 16 Aattohartaus. Suonperä, Nordström.

Joulupäivä 25.12.

klo 8 Messu Rengon kirkko. Aronkoski, Koskikunnas, kirkkoväärtit kylistä Ahoinen ja Ylimmäinen, Rengon kirkon kuoro.
klo 10 Messu Vanajan kirkko. Juppala, Harmaala, Koskikunnas, huilu Sonja Kohtala.
klo 10 Sanajumalanpalvelus Hämeenlinnan kirkko. Kujala. Dietrich Buxtehuden kantaatti On lapsi meille syntynyt.
Tawastica-kuoro, Sari Vuoristo ja Valtteri Tolppi, viulu, Elina Heikkilä, alttoviulu, Matti Vuoristo, sello, Sonja Saarikko, urut, joht. Anna-Maria Lehtoaho.
klo 12 Sanajumalanpalvelus Hämeen linna, kuninkaansali. Kujala, Lehtoaho, laulu Hannu Lehtikangas.

Tapaninpäivä 26.12.

klo 10 Messu Hämeenlinnan kirkko. Tuori, Turunen, Saarikko, Lehtoaho.
klo 18 Messu Nummen kylätalo, Renko. Vainikka, Koskikunnas, kirkkoväärtit kylistä Nummi, Viiala ja Lietsa.
klo 18 Sanajumalanpalvelus Vanajan kirkko. Ikola, Saarikko.

Viattomien lasten päivä 28.12.

Joulun ajan hartaus pe 28.12. klo 18 Luolajan rukoushuone, Luolajantie 21. Aronkoski, Sintonen.

Uudenvuodenaatto 31.12.

klo 23 Uuden vuoden aattohartaus ja ehtoollinen Rengon kirkko. Kiitosjuhla, glögit ja piparit. Mukana kaikki Rengon kirkkoväärtit.

Uudenvuodenpäivä 1.1.2019

klo 10 Messu Hämeenlinnan ja Vanajan kirkko

Loppiainen 6.1.2019

klo 10 Messu Hämeenlinnan, Rengon ja Vanajan kirkko

Musiikki

JP Leppäluoto la 22.12. klo 18 Vanajan kirkko. Liput: Ticketmaster.fi.

J. S. Bach: Jouluoratorio, kantaatit IV-VI su 6.1.2019 klo 17 Hämeenlinnan kirkko. Inka Kinnunen, Wivan Nygård-Fagerudd, Tuomas Katajala, Elja Puukko, Helsingin Barokkiorkesteri, Vox Cantorum. Johtaa Heikki Seppänen. Bach333. Liput 22/18/13 € Ticketmaster.fi.

Kauneimmat joululaulut

to 20.12. klo 19 Vanajan kirkko. Tuori.

pe 21.12. klo 14, 15 ja 16 kauppakeskus Goodman. Puolentunnin joululauluhetki Tähtiaukiolla.

Lapsiperheille

Poltinahon seurakuntatalo klo 14 Perheiden aattohartaus. Riikonen, Sintonen

Muut joulutapahtumat

Vähävaraisten joulujuhla to 20.12. klo 12–14.30 Poltinahon seurakuntatalo. Hartaus, joululauluja ja jouluateria. Jaossa lahjoitusvaatteita ja -tavaraa. Vapaa pääsy.

Joululaatikkomyyjäiset la 22.12. klo 12 keskusseurakuntatalo. Niin kauan kuin myytävää riittää.

Aatonaaton joululaulukierros sairaalassa Ilahdutetaan yhdessä. Kierrämme laulaen joululauluja klo 16.30 Kanta-Hämeen keskussairaalan osastoilla. Kokoontuminen sairaalan 2. kerroksen aulassa klo 16, lähtö osastoille 16.30. Kierros kestää noin 2,5 tuntia. Tervetuloa mukaan uudet ja entiset laulajat ja soittajat kaikista seurakunnista! Yhteyshenkilö pastori Mika Juppala, p. 040 804 9307.