Päiväkerho 3–6-vuotiaille

Julkaistu 15.09.2016

Päiväkerhoon otetaan 3–6-vuotiaita lapsia (3 vuotta täytettävä vuoden 2018 aikana). Kerholaiset tapaavat toisiaan kaksi kertaa viikossa 2½-3 tuntia kerrallaan. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti koulujen toiminta-aikoina.

Päiväkerhoihin haetaan vuosittain 15.4. mennessä verkkolomakkeella tai palauttamalla hakulomake kerhoon, kirkkoherranvirastoon tai päiväkerhotoimistoon (Rauhankatu 14). Pitkin vuotta voi kysellä vapaita paikkoja.

Kerhon alkamisesta ja ryhmäjaosta ilmoitetaan kirjeellä lapsen kotiin. Kerhomaksu on 34 € lukukaudessa.

Kerhopaikat: