Hämeenlinna-Vanajan seurakunta

Päiväkerho 3–6-vuotiaille

Yhteyshenkilö: Kaisa Nurmi p. 040 804 9380

Päiväkerhoon otetaan 3–6-vuotiaita lapsia (3 vuotta täytettävä vuoden 2019 aikana). Kerholaiset tapaavat toisiaan kaksi kertaa viikossa 2½-3 tuntia kerrallaan. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti koulujen toiminta-aikoina.

Päiväkerhoihin haetaan  verkkolomakkeella. Pitkin vuotta voi kysellä vapaita paikkoja.

Kerhon alkamisesta ja ryhmäjaosta ilmoitetaan kirjeellä lapsen kotiin. Kerhomaksu on 34 € lukukaudessa.

Kerhopaikat:

Kevään 2019 sururyhmä läheisensä kuoleman kohdanneelle

Kevään 2019 sururyhmä on pidetty, lisätietoa syksyn 2019 sururyhmästä on tulossa pian.

METSÄMÖRRIKERHOT

Syksyllä 2019 ( alkaen 8.8.2019) keskiviikkoisin Loimalahden leirikeskuksen piha-alue

ja torstaisin Rengon päiväkodin kota klo 17.30 – 19.

Kerhot on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille lapsille ja ne ovat maksuttomia.

Lisätietoja Lapsityön ohjaaja Niina Huttunen p. 040 804 9381.

Loimalahden ryhmä on tällä hetkellä täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle ja otamme sinuun yhteyttä mikäli paikkoja vapautuu tai voimme perustaa toisen ryhmän.

Perheleiri

Perheleiri järjestetään Syöksynsuun leirikeskuksessa pe 11.10 – su 13.10.2019

Ohjelmassa monenlaista kivaa puuhaa niin perheelle yhdessä kuin aikuisille ja lapsille erikseen. Mahdollisuus istahtaa valmiiseen ruokapöytään ja nautiskella rantasaunan löylyistä.

Tarkempaa tietoa leiristä saat, kun klikkaat alla olevaa ilmoittaudu tästä kohtaa ( voit palata vielä sivulta pois ilmoittautumatta) ja lisätietoja antaa myös johtava lapsityönohjaaja Kaisa Nurmi, p. 040 804 9380 tai

Sadejuovia ja pilvisäteitä -retki Järvenpäähän ja Tuusulaan

Yhteyshenkilö: Paula Harju

Ilmoittautuminen: 13.08.2019 - 03.09.2019

Ilmoittautuminen on päättynyt ja retkibussi on täynnä.

Retki Järvenpään taidemuseoon Sadejuovia ja pilvisäteitä – taiteilijoiden taivaat meteorologin silmin -näyttelyyn sekä Koiramäen Pajutallille Tuusulaan.

Lähtö 24.9. 24.9.2019 klo 8:30 Wetterhoffin turistipysäkiltä. Paluu samaan paikkaan n. klo 15:30.
Retkimaksu 25€ (kerätään matkan alussa käteisellä)  sisältää kuljetuksen, sisäänpääsyn taidemuseoon sekä opastetun kierroksen näyttelyssä.

Retken aikana on mahdollisuus ruokailuun Järvenpäässä ja kahvitteluun pajutallilla.

Edellytämme omatoimista liikkumista.