Hämeenlinna-Vanajan seurakunta

Päiväkerho 3–6-vuotiaille

Yhteyshenkilö: Kaisa Nurmi p. 040 804 9380

Päiväkerhoon otetaan 3–6-vuotiaita lapsia (3 vuotta täytettävä vuoden 2019 aikana). Kerholaiset tapaavat toisiaan kaksi kertaa viikossa 2½-3 tuntia kerrallaan. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti koulujen toiminta-aikoina.

Päiväkerhoihin haetaan  verkkolomakkeella. Pitkin vuotta voi kysellä vapaita paikkoja.

Kerhon alkamisesta ja ryhmäjaosta ilmoitetaan kirjeellä lapsen kotiin. Kerhomaksu on 34 € lukukaudessa.

Kerhopaikat:

Kevään 2019 sururyhmä läheisensä kuoleman kohdanneelle

Kevään 2019 sururyhmä on pidetty, lisätietoa syksyn 2019 sururyhmästä on tulossa pian.

METSÄMÖRRIKERHOT

Syksyllä 2019 ( alkaen 8.8.2019) keskiviikkoisin Loimalahden leirikeskuksen piha-alue

ja torstaisin Rengon päiväkodin kota klo 17.30 – 19.

Kerhot on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille lapsille ja ne ovat maksuttomia.

Lisätietoja Lapsityön ohjaaja Niina Huttunen p. 040 804 9381.

Lapsityön kesäleiripäivät

Hämeenlinna- Vanajan seurakunta järjestää maksuttomat leiripäivät eskariin lähteville, kouluun lähteville sekä päiväkerholaisille kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

Leiripäivät alkavat klo 9 Loimalahden leirikeskuksen pihassa ja päättyvät klo 13 Tervaniemessä, Alajärven rannassa, josta voitte hakea lapsenne.

Lisätiedot: Lapsityönohjaaja Katri Kivistö, p. 040 804 391,