Surun koskettaessa

Surun koskettaessa seurakunnan papit ja diakoniatyöntekijät haluavat olla tukenasi kuunnellen ja rukoillen. Pappeihin saat yhteyden vaihteen kautta p. (03) 62 641. Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan diakoniatyöntekijät tavoitat Diakoniakeskuksesta ma-ti ja to-pe klo 9-12 p. 040 804 9350.

Sururyhmä

Sururyhmä on ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä läheisensä menettäneelle. Ryhmässä voi puhua kokemastaan ja jakaa tunteitaan toisten läheisensä menettäneiden kanssa. On hyvä, että läheisen kuolemasta on kulunut muutama kuukausi ( 2- 6 kk) ryhmän alkaessa, ei kuitenkaan kahta vuotta enempää.  Ryhmä on suljettu eli ilmoittautumisajan päätyttyä ja ryhmän alettua uusia ryhmäläisiä ei voida enää ottaa mukaan. Sururyhmään ilmoittautuminen ohjeineen julkaistaan, kun uusi ryhmä on alkamassa. Yleensä uusi ryhmä alkaa keväisin ja syksyisin.

Yleisesti sururyhmistä voi tiedustella pastori Heini Aronkoski p. 040 804 9311 tai diakonissa Katriina Mäkinen p. 040 804 9356.

Alkavat sururyhmät tiedustelu- ja ilmoittautumisohjeineen ilmoitetaan tällä sivulla ja Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten kirkollisissa ilmoituksissa.
Kevään 2019 aikana järjestetään sururyhmä. Lisätietoja tulee tammikuun aikana.

Suomen Mielenterveysseura järjestää valtakunnallisesti vertaistukiryhmiä. Tutustu ajankohtaiseen tarjontaan tästä.