Surun koskettaessa

Surun koskettaessa seurakunnan papit ja diakoniatyöntekijät haluavat olla tukenasi kuunnellen ja rukoillen. Pappeihin saat yhteyden vaihteen kautta p. (03) 62 641. Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan diakoniatyöntekijät tavoitat Diakoniakeskuksesta ma-ti ja to-pe klo 9-12 p. 040 804 9350.

Sururyhmä

Sururyhmä on ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä läheisen menettäneelle. Ryhmässä voi jakaa erilaisia surun tunteitaan ja puhua surustaan samanlaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Suositellaan, että läheisen kuolemasta on kulunut muutama kuukausi ( 2- 6 kk) ryhmän alkaessa, ei kuitenkaan kahta vuotta enempää.  Ryhmä ovat suljettu, joten tarkka kokoontumispaikan osoite kerrotaan ilmoittautuneille.
Yleisesti sururyhmistä voi tiedustella pastori Heini Aronkoski p. 040 804 9311 tai diakonissa Katriina Mäkinen p. 040 804 9356.

Tällä sivulla ilmoitetaan alkavat sururyhmät tiedustelu- ja ilmoittautumisohjeineen.
Syksyn 2018 ryhmä on käynnissä. Seuraava sururyhmä alkaa keväällä 2019.

Suomen Mielenterveysseura järjestää valtakunnallisesti vertaistukiryhmiä. Tutustu ajankohtaiseen tarjontaan tästä.