Solmuja parisuhteessa

Solmuja parisuhteessa -kurssi on tarkoitettu pareille, jotka kokevat, että heidän parisuhteessaan on jännitteitä ja kaipaavat tilanteen selvittelyä. Kurssi ei sovellu vaikeassa tai tulehtuneessa kriisissä eläville. Kurssi sisältää kahdeksan noin kolmituntista kokoontumiskertaa. Näiden tapaamisten aikana kurssilaiset pohtivat suhteensa menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta yhdessä kumppaninsa kanssa.

Kahdenkeskisen keskustelun lisäksi kurssilla työskennellään myös yksin ja ryhmässä. Jokainen kurssilainen saa Solmu parisuhteessa -kirjasen ja työkirjan.

Kursseja järjestetään kysynnän mukaan. Tiedustelut ajanvarauksesta. Perheneuvonnan ryhmätoiminnassa on kurssikohtainen materiaalimaksu.