Pariviestinnän kurssi

Pariviestinnän kurssi on tarkoitettu pareille, jotka haluavat kehittää kahdenkeskistä viestintää. Kurssi koostuu neljästä kolmentuntisesta kokoontumisesta. Niiden aikana harjoitellaan puhumisen, kuuntelemisen, ristiriitojen ratkaisemisen ja erilaisten puhetyylien taitoja. Pariviestinnän kurssi ei ole pariterapiaa, vaan se keskittyy viestintätaitojen harjoittamiseen.

Kurssiohjelma sisältää lyhyitä alustuksia ja parien kahdenkeskisiä harjoituksia. Parit harjoittelevat pienryhmissä ja saavat palautetta harjoituksestaan ohjaajilta ja muilta ryhmän jäseniltä. Kurssimateriaalina käytetään kirjaa: ”Suhdetaitoja elämänkumppaneille”.

Kursseja järjestetään kysynnän mukaan. Tiedustelut ajanvarauksesta. Perheneuvonnan ryhmätoiminnassa on kurssikohtainen materiaalimaksu.