Eroryhmä

Järjestämme vuosittain syksyllä eroryhmän. Ryhmään otetaan 12 osallistujaa ja se kokoontuu 10 kertaa viikoittain. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Perheneuvoja haastattelee jokaisen osallistujan ennen ryhmän alkamista.

Voit jättää yhteystietosi ajanvarausnumeroon 040 804 9340 (ark. klo 9-12). Perheneuvoja Sari Paanu ottaa sinuun yhteyttä.

Ryhmässä käsitellään sopeutumista haastavaan elämäntilanteeseen. Lisäksi käsitellään eroon liittyviä tunteita. Eroseminaarissa rakennetaan uutta käsitystä itsestä ja pohditaan, mitä eroprosessi on opettanut elämästä.

Perheneuvonnan ryhmätoiminnassa on kurssikohtainen materiaalimaksu.

Syksyn 2019 eroryhmä alkaa 16.9.2019. Se kokoontuu 10 maanantaita kello 17.30-20.00. Ryhmään voi ilmoittautua lähettämällä tekstiviestin perheneuvoja Sari Paanulle p. 040 804 9343. Sari Paanu ottaa sinuun yhteyttä.