Eroryhmä

Järjestämme vuosittain syksyllä eroryhmän. Ryhmään otetaan 12 osallistujaa ja se kokoontuu 10 kertaa viikoittain. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Perheneuvoja haastattelee jokaisen osallistujan ennen ryhmän alkamista.

Ryhmässä käsitellään sopeutumista haastavaan elämäntilanteeseen. Lisäksi käsitellään eroon liittyviä tunteita. Eroseminaarissa rakennetaan uutta käsitystä itsestä ja pohditaan, mitä eroprosessi on opettanut elämästä.

Perheneuvonnan ryhmätoiminnassa on kurssikohtainen materiaalimaksu.