Eroryhmä

Järjestämme vuosittain syksyllä eroryhmän. Ryhmään otetaan 12 osallistujaa ja se kokoontuu 10 kertaa viikoittain. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Perheneuvoja haastattelee jokaisen osallistujan ennen ryhmän alkamista.

Ryhmässä käsitellään sopeutumista haastavaan elämäntilanteeseen. Lisäksi käsitellään eroon liittyviä tunteita. Eroseminaarissa rakennetaan uutta käsitystä itsestä ja pohditaan, mitä eroprosessi on opettanut elämästä.

Syksyn 2019 eroryhmä on täynnä.

Vuoden 2020 eroryhmään ilmoittautuminen on mahdollista maaliskuusta 2020 lähtien. Ryhmään voi ilmoittautua lähettämällä tekstiviestin perheneuvoja Sari Paanulle p. 040 804 9343. Sari Paanu ottaa sinuun yhtyettä.