Ajankohtaista

Haluatteko syventää toistenne tuntemista ja löytää uudenlaisia kohtaamisen tapoja?

Haluatteko tutkia parisuhdettanne tekemällä eikä vain puhumalla?

Luova suhde – taideterapeuttinen pariterapiaryhmä

Viisi kokoontumista maanantai-iltaisin maalis-huhtikuussa 2019 keskusseurakuntatalossa, Rauhankatu 14, Hämeenlinna. Työskentely tapahtuu oman parin kanssa parisuhdeaiheisten kuvallisten ja toiminnallisten tehtävien parissa. Ryhmälle voi jakaa sen verran kuin haluaa.

Osallistujilta ei odoteta minkäänlaisia taiteellisia taitoja. Valmiita töitä ei arvostella eikä analysoida. Painopiste on tekemisessä ja parin keskinäisessä jakamisessa. Akuutissa kriisissä olevia pareja ei voida ottaa ryhmään. Ilmoittautuneilta edellytetään alkuhaastattelussa käymistä sekä sitoutumista koko ryhmän ajaksi.

Ryhmää ohjaa perheneuvoja Sini Rantakari, jolta voi kysyä lisätietoja 040 8049405 tai .

Ilmoittautumiset ja ajanvaraus alkuhaastatteluun Perheasiain neuvottelukeskuksesta 040 8049340 ma-pe 9-12.

Esite