Mielenterveysongelmat

Mielenterveystyössä pyritään vahvistamaan yksilön ja hänen lähipiirinsä voimavaroja ja ihmisarvon tuntoaan. Toimintamuotojamme ovat mm. leirit, leiripäivät, retket, yksilökeskustelut, keskusteluryhmät ja kotikäynnit. Toimimme myös yhteistyössä muiden mielenterveystyötä tekevien tahojen kanssa.

Seurakunta haluaa tuoda kristillisen uskon mielenterveysasiakkaiden ulottuville sekä tarjota heille ja heidän omaisilleen mahdollisuuden sielunhoitoon ja seurakuntayhteyteen.

Leirejä, leiri- ja retkipäiviä seurakunnan mielenterveystyö järjestää yhteistyössä eri mielenterveystyön toimijatahojen kanssa. Niistä tiedotetaan erikseen ko. toimipaikoissa.