Kansainvälinen diakonia

Kansainvälistä diakoniaa toteuttaa valtakunnallisesti Kirkon Ulkomaanapu, joka toimii paikallisella tasolla yhteyshenkilöiden kautta. Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa Kirkon Ulkomaanavun yhteyshenkilönä toimii diakonissa Tiina Kröger, puh. 040 804 9359. Yhteyshenkilö vierailee sovitusti ryhmissä kertomassa Kirkon Ulkomaanavun työstä. Diakoniakeskuksessa on myytävänä Ulkomaanavun tuotteita, ja sieltä voi hankkia myös Toisenlaisia lahjoja. Saatavana on myös erilaista tiedotusmateriaalia.

Voit ilmoittautua lipaskerääjäksi diakonissa Tiina Krögerille, puh. 040 804 9359, .