Esirukous

Esirukous on rukous toisen ihmisen, ihmisryhmän tai asian puolesta.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa toimii kaksi rukousrengasta. Puhelinrukousrenkaalle voi jättää rukousaiheen soittamalla numeroon (03) 652 3119. Sähköpostirenkaalle voi lähettää rukousaiheen osoitteeseen . Toivomuksena on, että rukousaiheet liittyisivät jotenkin hämeenlinnalaisiin tai lähiseudun asukkaisiin. Rukousaiheen jättäjältä toivotaan myös myöhemmin tietoa tilanteen kehittymisestä.

Lammin seurakunnan esirukouspyynnöt voi lähettää osoitteella . Perjantaihin klo 13 mennessä tulleiden esirukouspyyntöjen aihee huomioidaan seuraavan sunnuntain jumalanpalveluksessa. Esirukouspyynnön voit myös jättää  Lammin kirkkoon tullessasi paperilla kirkon takaosassa olevaan esirukouslaatikkoon.

Tuuloksen seurakunnan rukouspiiri ottaa esirukousaiheita vastaan numerossa 050-541 1110.