Diakoniayhdistys

Hämeenlinnan Diakoniayhdistys ry

Hämeenlinnan Diakoniayhdistyksen tarkoituksena on auttaa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan alueella asuvia avun ja tuen tarpeessa olevia ihmisiä. Yhdistys toimii yhteistyössä seurakunnan diakoniatyön kanssa. Varoja yhdistys kerää jäsenmaksuilla sekä järjestämällä erilaisia tapahtumia. Yhdistyksellä on oikeus ottaa vastaan avustuksia, lahjoituksia ja testamentteja.

Postiosoite: Hämeenlinnan Diakoniayhdistys, PL 65, 13101 Hämeenlinna

Yhdistyksen tilinumero: Etelä-Hämeen OP FI07 5680 0020 2805 21

Voit liittyä yhdistykseen henkilö- tai yhteisöjäseneksi.

Tue vähävaraisten ruoka-apua

Erilaisen ruoka-avun jakaminen ei ole uusi ilmiö Suomessa, mutta ajoittain se nousee enemmän esille ja puheenaiheeksi. Olisi hyvä, että kenenkään ei tarvitsisi elää lahjoitusruoan varassa, mutta aina elämässä asiat eivät mene kuten itse suunnittelemme. Joskus teemme vääriä valintoja, joskus ongelmat ovat meistä itsestä riippumattomia.

Pitkäaikaistyöttömyys, sairastuminen tai muut toimeentulon ongelmat voivat johtaa siihen, että yksittäisellä ihmisellä tai perheellä on pulaa jopa peruselintarvikkeista. Vaikeassa elämäntilanteessa tukien viivästyminen tai riittämättömyys aiheuttaa taloudellista ahdinkoa.

Osallistumalla diakoniayhdistyksen keräykseen Sinulla on mahdollisuus auttaa niitä hämeenlinnalaisia, jotka tarvitsevat ruoka-apua. Lahjoitukset voi osoittaa yhdistyksen tilille Etelä-Hämeen OP FI07 5680 0020 2805 21. Kiitos lahjastasi!

Suruadresseja diakoniatyön hyväksi

Kantolan Korttituote valmistaa, markkinoi ja myy suruadresseja, joihin on painettu diakoniayhdistyksen logo ja maininta ”Diakoniatyön hyväksi kotimaassa”. Adressin ostajan valittavissa on kaksi eri kuva-aihetta. Adressin hinta Kantolan Korttituotteen omassa myymälässä, Korttinurkassa, on 12 euroa. Korttinurkka, Larin Kyöstin katu 26, Hämeenlinna, on avoinna ma – pe klo 9 – 15. Adresseja voi tilata myös nettikaupasta www.korttinurkka.com.

Kreetalaisia oliivisaippuoita

Yhdistyksen työn tukemiseksi myymme myös Kreetalla käsin valmistettuja oliivisaippuoita 5 eur/kpl. Tuotteita on saatavilla yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa.