Perhemuskarit

Muskari, Hämeenlinna

Paikka: Siirin kerhotila, os. Kaskikaarre 32 Hämeenlinna

Aika:  Siirin perhetupa To.19.9.,   to.10.10.,  ma.4.11.,  to.14.11.  ja  to.28.11. klo:10.

Kuvaus toiminnasta: Muskareihin voivat tulla kaikenikäiset lapset vanhempineen tai hoitajineen laulamaan ja soittamaan yhdessä (molemmissa ryhmissä vauvaikäisistä n. 4 vuotiaisiin). Ohjelmistossa on helppoja lapsille mieluisia lauluja ja laululeikkejä, sisältäen myös lasten hengellistä musiikkia. Kestoltaan muskarit ovat noin 30 minuuttisia tuokioita. Muskareista ei peritä maksua.

Yhteystiedot: kanttori Minna Koskikunnas, p. 040 804 9318