Lasten ja nuorten kuorot

Hauhon Eteläisten lapsikuoro

Paikka: Eteläisten seurakuntakoti, Västingintie 8 A 5

Aika: keskiviikkoisin 15.30 – 16.15

Kuorokuvaus tarkemmin Hauhon seurakunnan sivuilla.

Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen p. 040 804 9283

Hauhon kirkonkylän lapsikuoro

Paikka: Hauhon seurakuntatalolla, Kotkontie 1

Aika: tiistaisin klo 17 – 17.45

Kuoroon kaivataan lisää laulajia.

Kuorokuvaus tarkemmin Hauhon seurakunnan sivuilla.

Yhteystiedot: kanttori Taina Kujanen p. 040 804 9283

Mukulakuoro

Aika: torstaisin klo 17-18. Syyskausi alkaa 14.9. 2017

Kuvaus kuorosta: Mukulakuorossa päästetään valloilleen laulamisen ilo! Ja laulun herkkyys, salaperäisyys…Mukulakuoroon saavat tulla kaikki: puhdasta laulua ja hyvää äänenkäyttöä opetellaan yhdessä harjoituksissa. Lauluja harjoitellaan enimmäkseen perhekirkkoihin, mutta myös vierailuihin esimerkiksi päiväkodeissa ja vanhainkodeissa. Mukulat ovat mukana myös kuorojen isoissa yhteiskonserteissa joulun ja pääsiäisen aikaan. Kuorolaiset ovat noin 6-8 vuotiaita.

Yhteystiedot: kanttori Minna Koskikunnas p.040-8049318

Tyttökuoro Aurorina

Aika: tiistaisin klo 17.15–18.15. Syyskausi alkaa 5.9.2017

Kuvaus kuorosta: Aurorina = pieni aamurusko, auringonnousun ensimmäinen aavistus, lupaus hyvästä huomisesta…Aurorinassa aloitetaan matka moniäänisen laulun saloihin. Jokaista laulajaa opastetaan käyttämään ääntään yhä rikkaammin, voimakkaammin ja puhtaammin. Aurorinassa laulaa noin 80 10–14-vuotiasta tyttöä. Tyypillisimmät Aurorinan laulut ovat tyyliltään kevyehköjä ja melodisia, mutta välillä tehdään tutkimusmatkoja klassisemman musiikin maailmaan, ja välillä rokki soi. Esityskieliä ovat suomen lisäksi usein englanti ja latina.

Joka toinen vuosi Aurorina suuntaa esiintymään ulkomaille. Aiempina vuosina kuoro on vieraillut Ruotsissa, Itävallassa, Italiassa ja Unkarissa.

Nuorisokuoro Aurora

Paikka: Poltinahon seurakuntalo, os. Turuntie 34, Hämeenlinna

Aika: tiistaisin klo 18.20- 19.40. Syyskausi alkaa harjoitusleirillä ti 8.8.2017

Kuvaus kuorosta: Aurora = aamurusko, jonkin uuden ja kauniin herääminen, kirkastuva valo… Lähes kaikki Auroran laulajat ovat tyttökuoro Aurorinan ja Hämeenlinnan poikakuoron kasvatteja. Äänenkäyttöä ja moniäänistä laulua on jo opittu, nyt on aika etsiä yhteinen sointi! Avata korvat ja mieli kuulemaan muita, antaa oman äänen soida rohkeasti!

Aurora on Vanajan nuorisokuoron lisäksi evankelisluterilaisen kirkon suurimpia nuorisosekakuoroja. Laulajia Aurorassa on noin 60, laulajien ikäskaala on 14–18 vuotta. Tyypillisimpiä Auroran lauluja ovat negrospirituaalit. Nuottikansioista kurkistelevat kuitenkin myös Mozart ja Michael Jackson. Aurora laulaa 3–5-äänisesti.

Hämeenlinnan poikakuoro

Aika: torstaisin klo 17.15–18.15. Syyskausi alkaa 5.9.2017

Kuvaus kuorosta: Kun joukko laulutaitoisia poikia löytää laulussaan yhteisen suunnan, voimaa on parhaimmillaan kuin eräässä pienessä gallialaisessa kylässä! HPK:ssa laulaa parikymmentä 9–13-vuotiasta poikaa. Äänenmurroksen jälkeen poikakuorosta siirrytään nuorisokuoro Auroraan ja Aurorasta Vanajan nuorisokuoroon. Lähes kaikki Auroran ja Vanajan nuorisokuoron nykyiset pojat ovat HPK:n kasvatteja. HPK:n ohjelmisto on hivenen klassisempaa kuin saman ikäisillä tytöillä. HPK:n peruslauluja ovat muun muassa Finlandia, Panis angelicus ja Taru sormusten herrasta –sävelmä In Dreams.

Tuuloksen lapsikuoro

Paikka:  Tuuloksen seurakuntakeskus