Hämeenlinna-Vanaja

Vanajan kirkko, panoraama

Viikkotoimintakalenteri

Syksyn 2015 kalenteri on ilmestynyt. Mukana seurakunnan säännöllinen viikkotoiminta, konsertit, leirit ja tapahtumat. Voit ladata sen tiedostona alla olevasta linkistä.

Kirkon menot (.pdf) Kaupunkiuutisissa 5.9. julkaistu kalenteri

Syksyn tapahtumat (.pdf) Nelisivuinen Kotikirkon välissä jaettu liite

Kalenteri on jaettu jokaiseen kotiin Kotikirkko-lehden välissä 29.8. Painettuun liitteeseen on eksynyt muutama painovirhe:

• Anttilankadun Raamattupiiri torstaisin alkaa vasta 10.9. eikä 3.9. niin kuin liitteessä väitettiin
  • Raamattu- ja lähetyspiiri keskiviikkoisin keskusseurakuntatalolla alkaa 16.9.
  • Kudontapiiri kokoontuu jo klo 11 eikä vasta kahdeltatoista
  • Ojoisten päiväpiiri kokoontuu keskiviikkoisin eikä tiistaisin

Lisäksi kalenterista puuttuvat seuraavat:

• Toivon taidetta. Ryhmä nuorille aikuisille. Tule etsimään elämääsi uusia värejä ja näkymiä luovasti, rennosti ja luottamuksella, ilman paineita onnistumisesta! Tiistaisin klo 17–20 Poltinahon seurakuntatalo. 29.9, 6.10, 13.10, 20.10 ja 27.10. Ilmoittaudu 15.9. mennessä ohjaaja Johannalle
  • Mä&Me-kerhonohjaajakoulutus. Kasiluokkalaisten sekä sitä vanhempien nuorten ohjaajakoulutus, jonka jälkeen on mahdollista toimia kerhonohjaajana seurakunnan varhaisnuorten kerhoissa sekä isosena varhaisnuorten leireillä ja tapahtumissa. Ilmoittautuminen: hameenlinnanseurakunnat.fi/ilmoittaudu Lisätietoja: Mari Verho 040-8049375.
  • Nuorten syysleiri 17.–18.10.
  • 13.-15.11. Retki Maata näkyvissä -festareille Turkuun

Seuraa ilmoittelua Hämeenlinnan Kaupunkiuutisissa. Kirkolliset ilmoitukset joka keskiviikkona sivulla 2.