Työpaikat

Hämeenlinnan seurakuntayhtymän muodostavat Hauhon, Hämeenlinna-Vanajan, Kalvolan, Lammin ja Tuuloksen paikallisseurakunnat. Seurakuntayhtymä huolehtii seurakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä hautaustoimesta ja kiinteistöistä. Seurakuntien jäsenmäärä on yhteensä yli 50 000 ja vakituisia työntekijöitä on 150. Toimintamenoihin käytetään vuodessa 12 miljoonaa euroa.

Haemme talouspäällikköä

vakinaiseen virkasuhteeseen (aloitus viimeistään 1.5.2018).

Talouspäällikkö vastaa muun muassa seurakuntayhtymän taloussuunnittelusta, talousarvion laadinnasta, talouden kuukausiseurannasta, maksuliikenteestä, tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen laadinnasta, palveluiden ja tavaroiden hankinnoista sekä oman tehtäväalueen asioiden valmistelusta hallintoelinten käsittelyä varten. Talouspäällikkö johtaa taloustoimiston työskentelyä ja vastaa oman tehtäväalueen kehittämisestä.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva kaupallinen tutkinto; merkonomi, yo-merkonomi, tradenomi tai vastaava alempi/ylempi ammattikorkeakoulututkinto, KTM tai muu vastaava taloushallinnon tutkinto. Edellytämme työkokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä, julkisen sektorin taloushallinnon tuntemusta ja esimieskokemusta. Virassa menestyminen edellyttää lisäksi neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, määrätietoisuutta, täsmällisyyttä ja joustavaa työotetta. Henkilöstöhallinnon tehtävien osaaminen luetaan hakijalle eduksi.

Virka kuuluu kirkon palkkausjärjestelmässä vaativuusryhmään 601, mutta hakijat voivat myös esittää palkkatoivomuksensa. Viran täyttämisessä käytetään soveltuvuusarviointia. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valittavan tulee olla Suomen ev. lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Hakemus tulee toimittaa perjantaihin 8.12.2017 klo 15.00 mennessä osoitteella Hämeenlinnan seurakuntayhtymä, Rauhankatu 14, 13100 Hämeenlinna. Kirjekuoreen merkintä ”Talouspäällikön virka”.

Tiedusteluihin vastaa talousjohtaja Kai Kauppinen keskiviikkona 22.11. klo 12– 16 ja torstaina 30.11. klo 9–12, puh. 040 8049 401 tai