Työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta on yksi Suomen suurimmista ja osa Hämeenlinnan seurakuntayhtymää. Yhteisöömme kuuluu noin 40 000 jäsentä ja 75 työntekijää. Hämeenlinna-Vanaja on monipuolisen toiminnan ja rikkaan perinteen seurakunta.

Hämeenlinnan seurakuntayhtymän muodostavat Hauhon, Hämeenlinna-Vanajan, Kalvolan, Lammin ja Tuuloksen paikallisseurakunnat. Seurakuntayhtymä huolehtii seurakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä hautaustoimesta ja kiinteistöistä. Seurakuntien jäsenmäärä on yhteensä yli 50 000 ja vakituisia työntekijöitä on 150. Toimintamenoihin käytetään vuodessa 12 miljoonaa euroa.